Csipke mintás kézzel festett metál színű tojások gyöngyös függővel

Ha unod a megszokott húsvéti tojásokat, ezek a fekete-metál tojások biztosan megragadják a szemedet. A készlet 3db tojást tartalmaz, eg...


Csipke mintás kézzel festett metál színű tojások gyöngyös függővel


   
   

Csipke mintás kézzel festett metál színű tojások gyöngyös függővel leírása

Ha unod a megszokott húsvéti tojásokat, ezek a fekete-metál tojások biztosan megragadják a szemedet. A készlet 3db tojást tartalmaz, egy rosegold, egy arany és egy ezüst árnyalatút. A kifújt tyúktojások kizárólag kézi festéssel készültek, a csipkemintát és a gyöngyöket is egyedileg a tojásokhoz készítettem. Méretük kb. 5-6cm.

Csipke mintás kézzel festett metál színű tojások gyöngyös függővel jellemzői

Csipke mintás kézzel festett metál színű tojások gyöngyös függővel szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 860 Ft 1 860 Ft
PickPackPontos szállítás utánvéttel 990 Ft 990 Ft
Futárszolgálat utánvéttel 1 488 Ft 1 488 Ft

Csipke mintás kézzel festett metál színű tojások gyöngyös függővel alkotója: giftlab

giftlab
Kiskorom óta küzdök kreativitással, néha ez előnyt jelent, de sokszor átok is egyben. Ha jön egy ötlet, bármit képes vagyok elkövetni, hogy azt minél előbb megvalósítsam. Számos dologgal tudom a körülöttem lévőket az őrületbe kergetni: horgolással, kötéssel, gyöngyfűzéssel, decoupage technikával, festéssel, rajzolással és még számos tevékenységgel, hogy párat említsek. A vágy valaminek a létrehozására nem csökkent az évek alatt, szeretek újat kreálni a semmiből, egyre több technikát kipróbálni, mellyel valami egészen egyedit és különlegeset tudok létrehozni. Gondoljatok csak bele: a fonal egy kupac feltekert pamutgombolyag, de ha megfelelően csomózod lehet belőle ruha, terítő, dekorációs kellék és bármi, ami csak a képzeletetekben megszületik. Ettől fogva már életre kel, többé válik, mint ami. Hiszen ha jobban belegondoltok, mindannyian erre törekszünk. Tisztában vagyok vele, hogy a szépség szubjektív fogalom, de remélem talán elnyerhetem a tetszéseteket egy-két alkotásommal.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban