Tároló zsák, textilzsák arcmaszkoknak

Nem tudod, hova pakold a kimosott arcmaszkokat? Indulnál a boltba, de pont nem találod a kedvenc maszkodat? Ezekre a problémákra gondol...

kézműves termék, készítette: agotamama
anyaga: pamutvászon, szatén szalag
technika: varrás

Tároló zsák, textilzsák arcmaszkoknak


   
   

Tároló zsák, textilzsák arcmaszkoknak leírása

Nem tudod, hova pakold a kimosott arcmaszkokat? Indulnál a boltba, de pont nem találod a kedvenc maszkodat? Ezekre a problémákra gondolva, trópusi madaras és türkiz pöttyös minőségi pamutvászonból készítettem ezt a kis tároló zsákot a tiszta arcmaszkok tárolására. Nemcsak praktikus, de dekoratív is, és több arcmaszkot is tárolhatsz benne. Kb 17 cm széles összehúzva. Szalaggal összehúzható, 40 fokon mosható, vasalható.

Tároló zsák, textilzsák arcmaszkoknak jellemzői

kézműves termék, készítette: agotamama

technikatípus
fizikai

termékkód
3803641

feltöltve
2020. szeptember 24.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tároló zsák, textilzsák arcmaszkoknak szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Tároló zsák, textilzsák arcmaszkoknak alkotója: agotamama

agotamama
Üdvözöllek!
Ágota vagyok, angol-magyar fordító,4 gyermekes anya. Amióta megkaptam első varrógépemet néhány évvel ezelőtt, rögtön tudtam, hogy a varrás és én összetartozunk. Boldogság számomra valami újat és szépet alkotni, de még nagyobb öröm, ha ezt másokkal is megoszthatom. Leginkább dekorációkat, dísztárgyakat szeretek textilből készíteni, de számos ruhát is varrtam már, főleg gyerekeimnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy csak a kiváló minőségű textíliákat válasszam alapanyagaimnak, amelyekkel időtálló alkotások születhetnek. Többnyire amerikai designer textileket használok, 100% pamutvásznakat, a figurákat poliészter töltőanyaggal töltöm meg, amely mosásálló és formatartó. A figurákhoz biztonsági szemeket használok, melyek a szemek hátoldalán vannak rögzítve, így gyakorlatilag nem fordulhat elő, hogy kiessenek. Az arcokat gyapjúfilcből applikálom, és legtöbb esetben kézzel hímzem. A termékek kézzel 30 fokon, semleges mosószerrel moshatóak, szárítógépben nem ajánlott szárítani őket.
Termékeim egy részét a Dolls and Daydreams szabásmintái alapján készítettem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek