Ajtódísz, amely hungarocell alapra készült, őszi színekben pompázó hálós anyaggal és zsákvászon szalaggal borítva, őszi termésekkel és ...

kézműves termék, készítette: Andyjrainbow
anyaga: hungarocell, zsákvászon
technika: mindenmás

Ajtódísz, őszi, világítós


   
   

Ajtódísz, őszi, világítós leírása

Ajtódísz, amely hungarocell alapra készült, őszi színekben pompázó hálós anyaggal és zsákvászon szalaggal borítva, őszi termésekkel és egy kismadárral díszített ajtóra való dekoráció, amely már belépéskor kellemes hangulatot áraszt. A kis táblácskára az üdvözlő szöveg egyénileg választható. Welcome, Isten hozott, stb., stb. A madárka mögötti kapcsolóval bekapcsolható a LED világítás is. Egyéni kérés, kérdés esetén üzenetben való egyeztetés szükséges.

Ajtódísz, őszi, világítós jellemzői

kézműves termék, készítette: Andyjrainbow

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3860108

feltöltve
2020. október 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Ajtódísz, őszi, világítós szállítása

A megrendelés feldolgozása a beérkezése napján, de legkésőbb 3 munkanapon belül történik. A fizetési / szállítási mód választásakor a Megrendelés gombra kattintva fizetési kötelezettség jön létre, amelyhez szükséges tudnivalókról egy automatikus üzenetben küldök tájékoztatást itt a Meska oldalán és e-mailben is.
Az összeg - amely a szállítási költséget is magában foglalja - beérkezését követően kerül elkészítésre / feladásra a megrendelt termék.
Amennyiben a megrendelés napján 16:00 óráig beérkezik a termék vételára és a szállítási költség összege, úgy - késztermék esetén - még aznap megrendelésre kerül a futárszolgálat / következő munkanapon feladásra kerülhet a postán a csomag, így a feladástól számítva várhatóan 2-3 munkanapon belül kézbesítik azt.
Rendelhető termék esetén az elkészítési idő + 1 nap a csomag feladása postai úton, FoxPost vagy futárszolgálat szállítási mód kiválasztása esetén.
FoxPost automatába, vagy postán maradó csomagként kért termékek szállítása érdekében a megrendelést követően üzenetben kérem megküldeni, hogy melyik FoxPost automatába, vagy melyik postára küldhető a csomag.
Egyéni megrendelés esetén üzenetben informálóm kedves vásárlómat a megrendelés menetéről és tudnivalókról.
A megnövekedett rendelésszám esetén a szállítás időtartama meghosszabbodhat pár nappal, de ennek fennállása esetén külön tájékoztatást küldök.
A csomagokat futárszolgálati kézbesítés esetén alapesetben a DPD (1-3 munkanap), sürgősebb esetben a GLS (1-2 munkanap) szállítja ki. Amennyiben a csomagküldés sürgős, kérem, jelezze a termék megvásárlásakor.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 500 Ft 2 500 Ft
FoxPost automata előrefizetéssel (max 60x36x62 cm méret) 990 Ft 1 990 Ft

Ajtódísz, őszi, világítós alkotója: Andyjrainbow

Andyjrainbow
Üdv Mindenkinek!
Andi vagyok. Az oldalamon több termék közül is válogathattok, várom érdeklődéseteket, illetve rendeléseteket, amennyiben valamelyik termék elnyerte tetszéseteket.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek