Őszi dekoráció a lakásba - Fonott üvegváza
Egy kis varázslatot mi is becsempészhetünk lakásunkba. Színes levelek vázákba, termések kosarakba. Mutatós díszei lehetnek otthonunknak...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: üveg, káka
technika: fonás (csuhé, gyékény, stb.), újrahasznosított alapanyagból készült termékek

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Őszi dekoráció a lakásba - Fonott üvegváza leírása
Egy kis varázslatot mi is becsempészhetünk lakásunkba. Színes levelek vázákba, termések kosarakba. Mutatós díszei lehetnek otthonunknak.
Ez a váza régi üveg újrahasznosításával készült. Az üveget áttört mintával fontam be kákával, így téve különlegessé. Hagyományos népi technikával készített tárgy, mely harmonikusan beilleszthető a mai lakásokba is.
Funkcióját tekintve lehet használni vázának, tárolásra, vagy akár mécsesként is használható.
Mérete:
Méret: átmérő- 9 cm, magasság: 14 cm
Őszi dekoráció a lakásba - Fonott üvegváza jellemzői
Őszi dekoráció a lakásba - Fonott üvegváza szállítása
Személyes átvételre Budapesten, illetve Nógrád megyében van lehetőség.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 800 Ft | 1 800 Ft |
Őszi dekoráció a lakásba - Fonott üvegváza alkotója: kezmuvesporta

Munkáimat gyékényből, illetve kákából készítem. A felhasznált növényeket én gyűjtöm be, gondosan odafigyelve arra, hogy a legjobb minőségű alapanyagok legyenek feldolgozva. Törekszem arra, hogy munkáim környezettudatos módon készüljenek, használható, viselhető egyedi termékek legyenek.
Létrehoztam a tundeDesign Divat a természetből márkát, ahol hagyományt fonom össze a mai modern elvárásokkal. A formák megújításával és a különböző anyagok kombinálásával születnek meg a különböző fonott táskák, övek, ékszerek, lakberendezési tárgyak, melyek jól használhatóak mindennapjainkban. Munkáimra jellemző a természetesség, letisztultság, hagyomány és fenntarthatóság.
Termékeim zsűrizett, Páva védjegyes alkotások. 2019-ben megkaptam a tárgyalkotó népi iparművész címet. Az elmúlt években számos hazai és külföldi rendezvényen vettem részt, mint kézműves. Munkáim több kiállításon is szerepeltek, illetve díjakat is kaptak
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek