Egy lapos és egy normál fakanál, levélke, kismadár és egy mosolygó arc mintákkal díszítve. Egyszerre praktikus és szép kiegészítői a ko...

kézműves termék, készítette: Andyjrainbow
anyaga: fakanál
technika: gravírozás, pirográfia

Eladva

Kattints a termék aktuális oldalára »
Fakanál, egyedi

Egy lapos és egy normál fakanál, levélke, kismadár és egy mosolygó arc mintákkal...

Ára: 1 000.- Ft
Megveszem

Tovább a termékoldalra »

Fakanál, egyedi   
   

Eladva

Kattints a termék aktuális oldalára »
Fakanál, egyedi

Egy lapos és egy normál fakanál, levélke, kismadár és egy mosolygó arc mintákkal...

Ára: 1 000.- Ft
Megveszem

Tovább a termékoldalra »

Fakanál, egyedi leírása

Egy lapos és egy normál fakanál, levélke, kismadár és egy mosolygó arc mintákkal díszítve. Egyszerre praktikus és szép kiegészítői a konyhának. Méret: 30 cm. Párban kérhető fakanalak. Egyéni kérés, másik mintával kapcsolatos kérdés esetén üzenetben való egyeztetés szükséges.

Fakanál, egyedi jellemzői

kézműves termék, készítette: Andyjrainbow
összetevőszínek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3909242

feltöltve
2020. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Fakanál, egyedi szállítása

A megrendelés feldolgozása a beérkezése napján, de legkésőbb 3 munkanapon belül történik. A fizetési / szállítási mód választásakor a Megrendelés gombra kattintva fizetési kötelezettség jön létre, amelyhez szükséges tudnivalókról egy automatikus üzenetben küldök tájékoztatást itt a Meska oldalán és e-mailben is.
Az összeg - amely a szállítási költséget is magában foglalja - beérkezését követően kerül elkészítésre / feladásra a megrendelt termék.
Amennyiben a megrendelés napján 16:00 óráig beérkezik a termék vételára és a szállítási költség összege, úgy - késztermék esetén - még aznap megrendelésre kerül a futárszolgálat / következő munkanapon feladásra kerülhet a postán a csomag, így a feladástól számítva várhatóan 2-3 munkanapon belül kézbesítik azt.
Rendelhető termék esetén az elkészítési idő + 1 nap a csomag feladása postai úton, FoxPost vagy futárszolgálat szállítási mód kiválasztása esetén.
FoxPost automatába, vagy postán maradó csomagként kért termékek szállítása érdekében a megrendelést követően üzenetben kérem megküldeni, hogy melyik FoxPost automatába, vagy melyik postára küldhető a csomag.
Egyéni megrendelés esetén üzenetben informálóm kedves vásárlómat a megrendelés menetéről és tudnivalókról.
A megnövekedett rendelésszám esetén a szállítás időtartama meghosszabbodhat pár nappal, de ennek fennállása esetén külön tájékoztatást küldök.
A csomagokat futárszolgálati kézbesítés esetén alapesetben a DPD (1-3 munkanap), sürgősebb esetben a GLS (1-2 munkanap) szállítja ki. Amennyiben a csomagküldés sürgős, kérem, jelezze a termék megvásárlásakor.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 500 Ft 2 500 Ft
FoxPost automata előrefizetéssel (max 60x36x62 cm méret) 990 Ft 1 990 Ft

Fakanál, egyedi alkotója: Andyjrainbow

Andyjrainbow
Üdv Mindenkinek!
Andi vagyok. Az oldalamon több termék közül is válogathattok, várom érdeklődéseteket, illetve rendeléseteket, amennyiben valamelyik termék elnyerte tetszéseteket.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek