Norvég mintás szív alakú nagy párnát készítettem, elején szív alakú filc zsebbel. A zseb elején átlátszó zsebecske, amibe ízlés szerint...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: vászon, filc
technika: varrás

Adventi naptár párna


   
   

Adventi naptár párna leírása

Norvég mintás szív alakú nagy párnát készítettem, elején szív alakú filc zsebbel. A zseb elején átlátszó zsebecske, amibe ízlés szerint tehetünk számokat,de akár nevet is írhatunk bele,attól függően, aznap ki a soros. Nem kell izgulni, hogy előre meglesik, kiszedik az ajándékot a gyerekek.A norvég minta a régi karácsonyok hangulatát idézi, piros-fehér pékzsineg megkötőt is tettem rá. A harmadik képen egy kb. 12 cm hosszú lovacskát tettem bele, igy jobban érezhető a mérete. Magassága 43 cm, szélessége 50 cm, vastagsága 17 cm. A szív zseb 15x19 cm.
Hangulatos díszpárna szerepét is betölti az ünnepek alatt. Hátoldala egyszínű gyapjúfehér vászon. Kézzel mosható, vasalható. Belseje antiallergén poliészter golyós töltet.

Adventi naptár párna jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3887511

feltöltve
2020. október 22.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Adventi naptár párna szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft

Adventi naptár párna alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban