Sokoldalúan felhasználható nátron papírzsák. Három rétegű, 25 kg-ig terhelhető. Hozzáadott érték a filcből készült koszorú. Mutatós dís...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: papír, filc
technika: mindenmás

Karácsonyi papírzsák, tároló


   
   

Karácsonyi papírzsák, tároló leírása

Sokoldalúan felhasználható nátron papírzsák. Három rétegű, 25 kg-ig terhelhető. Hozzáadott érték a filcből készült koszorú. Mutatós dísze lehet otthonunknak, téli időszakban sapka-sál tárolására alkalmas az előszobában, de ajándékot is csomagolhatunk bele.65 cm magas és 45 cm széles, de kinyitva módosulnak az arányok: az eleje 33 cm és 12 cm az oldala, vagyis a mélysége.
Csak akkor válaszd a postai szállítást, ha nem gond, hogy összehajtom a zsákot! Kérésre a megajándékozott nevét beleírom a koszorú közepébe. Nagy méretű, akár legós doboz is belefér. Ha háromat vagy többet rendelsz tudok kedvezményt adni.Több évig felhasználható, jól mutat a fa alatt és környezetkímélő megoldás is egyben. Tudok filc csillagokat is rátenni, ha nem koszorút szeretnél, ezt külön üzenetben tudjuk egyeztetni.

Karácsonyi papírzsák, tároló jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

újrahasznosított

ZeroWaste

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3911111

feltöltve
2020. november 10.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Karácsonyi papírzsák, tároló szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 600 Ft 1 600 Ft

Karácsonyi papírzsák, tároló alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban