Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
Rózsa lila kelta csomós nyaklánc
Pamut 5mm-es zsinórokból csomózással készítettem ezt az igen mutatós pink lila árnyalataiban pompázó különleges láncot (Állítható)lánc...
kézműves termék, készítette:
mesesdolgok
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: pamutzsinór
technika: fonás (csuhé, gyékény, stb.), ékszerkészítés
anyaga: pamutzsinór
technika: fonás (csuhé, gyékény, stb.), ékszerkészítés
A
kuponkódot regisztráció után a kosárban tudod érvényesíteni

vagy
Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}

Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
A
kuponkódot a kosárban tudod érvényesíteni

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}
Rózsa lila kelta csomós nyaklánc leírása
Pamut 5mm-es zsinórokból csomózással készítettem ezt az igen mutatós pink lila árnyalataiban pompázó különleges láncot (Állítható)lánchosszabítóval küldöm
Köszönöm hogy benéztél boltomba.
Nézd meg a többi termékemet is.
Rózsa lila kelta csomós nyaklánc jellemzői
kézműves termék, készítette:
mesesdolgok
összetevő
színek
típus
fizikai
ajándék nekik
termékkód
3923435
feltöltve
2020. november 15.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Rózsa lila kelta csomós nyaklánc szállítása
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 850 Ft | 800 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 950 Ft | 800 Ft |
Rózsa lila kelta csomós nyaklánc alkotója: mesesdolgok

Kedves Látogató!
Török Emesének hívnak, két gyermekes büszke családanya. Imádom a családom. Másik fontos része az életemnek az alkotás, az új dolgok, technikák elsajátítása iránti vágy. Az alkotás számomra olyan mint a levegő. Szükséges ahhoz,hogy élni tudjak. Mikor lehetőségem van alkotni az élet számomra megszűnik körülöttem létezni, mert teljesen átadom magam a fejemben kavargó gondolatok, formák, színek világának.És ha ezekből az elképzelésekből sikerül kihozni azt amit szeretnék, hihetetlen nagy örömmel tölt el. Ez az ami teljesen, kikapcsol, feltölt, és úgy érzem így vagyok kerek egész. Gimnazista korom óta többféle hobbym volt, és ezek köre egyre csak bővül. Tiffany lámpákat, dísztárgyakat készítettem, nagyon szeretek textíliákkal dolgozni, színes, egyedi táskákat, kiegészítőket, és lakásdíszeket varrni, gyurmaékszereket és hideg eljárással kézműves szappanokat készíteni.
Szeretem a színes, vidáman ízléses, de ugyanakkor nem kirívó, inkább vissza fogottabb romantikus stílust és ezt próbálom az általam készített kézműves termékek estében is hangsúlyozni.
Teljesen magával ragadott az ékszerkészítés varázsa, a kimeríthetetlen lehetőségek, a felhasznált alapanyagok, formák, színek világa. Megbabonázott a selyemfestés mint alkotói folyamat, valamint az a sajátos meditatív tevékenység melyet a saját mandala, pontmandala készítése során megtapasztalok.
Török Emesének hívnak, két gyermekes büszke családanya. Imádom a családom. Másik fontos része az életemnek az alkotás, az új dolgok, technikák elsajátítása iránti vágy. Az alkotás számomra olyan mint a levegő. Szükséges ahhoz,hogy élni tudjak. Mikor lehetőségem van alkotni az élet számomra megszűnik körülöttem létezni, mert teljesen átadom magam a fejemben kavargó gondolatok, formák, színek világának.És ha ezekből az elképzelésekből sikerül kihozni azt amit szeretnék, hihetetlen nagy örömmel tölt el. Ez az ami teljesen, kikapcsol, feltölt, és úgy érzem így vagyok kerek egész. Gimnazista korom óta többféle hobbym volt, és ezek köre egyre csak bővül. Tiffany lámpákat, dísztárgyakat készítettem, nagyon szeretek textíliákkal dolgozni, színes, egyedi táskákat, kiegészítőket, és lakásdíszeket varrni, gyurmaékszereket és hideg eljárással kézműves szappanokat készíteni.
Szeretem a színes, vidáman ízléses, de ugyanakkor nem kirívó, inkább vissza fogottabb romantikus stílust és ezt próbálom az általam készített kézműves termékek estében is hangsúlyozni.
Teljesen magával ragadott az ékszerkészítés varázsa, a kimeríthetetlen lehetőségek, a felhasznált alapanyagok, formák, színek világa. Megbabonázott a selyemfestés mint alkotói folyamat, valamint az a sajátos meditatív tevékenység melyet a saját mandala, pontmandala készítése során megtapasztalok.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

tovább mesesdolgok oldalára »
jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Budapest
regisztráció: 8 éve
üzenet az eladónakjelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Budapest
regisztráció: 8 éve