Sokoldalúan felhasználható három rêtegű nátron papírzsák. Hozzáadott érték a filcből készült cukorpálca magyal levelekkel. Mutatós dísz...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: papír, filc
technika: mindenmás

Karácsonyi papírzsák, tároló


   
   

Karácsonyi papírzsák, tároló leírása

Sokoldalúan felhasználható három rêtegű nátron papírzsák. Hozzáadott érték a filcből készült cukorpálca magyal levelekkel. Mutatós dísze lehet otthonunknak, téli időszakban sapka-sál tárolására alkalmas az előszobában, tetszés szerint lehajtogatva egy cukorsüveg fenyővel őrizheti a bejáratot,( fedett bejáróban) de ajándékot is csomagolhatunk bele, jövőre újra elővehetjük. 66cm magas és 45cm széles, mélysége 12 cm. Ha más motivummal tetszene írj nyugodtan. Felár nélkül a megajándékozott keresztnevét feketével ráírom.
Csak akkor válaszd a postai szállítást, ha nem gond, hogy négybe hajtom a zsákot és kicsit meg fog gyűrődni.( Bár szerintem a papírzsáknak kifejezetten jól áll, ha kicsit gyűrött.:)

Karácsonyi papírzsák, tároló jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

ZeroWaste

típus
fizikai

termékkód
3924717

feltöltve
2020. november 16.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Karácsonyi papírzsák, tároló szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 800 Ft 1 700 Ft

Karácsonyi papírzsák, tároló alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban