A természet luxusa. A legerotikusabb és legcsábítóbb finomság, a legzamatosabb afrodiziákum. A nyári rózsakertek íze üvegbe zárva, a ci...

kézműves termék, készítette: FurnsAndArt
anyaga: rózsa, citrom, cukor
technika: élelmiszer előállítás

Rózsazselé   
   

Rózsazselé leírása

A természet luxusa. A legerotikusabb és legcsábítóbb finomság, a legzamatosabb afrodiziákum. A nyári rózsakertek íze üvegbe zárva, a citrom frissességével. Süteményekhez, karakteres sajtokhoz, desszertekhez mindenképpen ki kell próbálni! Őstermelői kézműves termék, saját gazdagságból, 100 g.
A szállítás/átvétel mindig egyedi, ezért kérlek, az egyeztetés után utalj csak! Ajánlom mellé további ehető virágos termékeimet, saját virágos szakácskönyveimet - nézz körül a boltomban!

Rózsazselé szállítása

Személyes átvételre Sóskúton van lehetőség.
Szállítási módok: postai úton, valamint foxpost.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft

Rózsazselé alkotója: FurnsAndArt

FurnsAndArt
Kert, konyha, képzőművészet és irodalom: ez mind az én asztalom. Ebből a szenvedélyből születnek saját szakácskönyveim, amelyek az ehető virágok varázslatos világát mutatják be. Több, mint 20 éves kutatómunka, egy gyönyörűséges ehető virágos kert, sok-sok főzés-kóstolás, fotózás és receptírás... lépj be te is virágos világomba, próbáld ki, milyen csodásak ezek az apró kis csodák, a virágok a tányérban!
És amikor a kert pihen, akkor az alkotóműhely kreatív része kap lendületet: régi bútorok, használati tárgyak nyernek új értelmet, alakulnak át egy-egy kis varázslattal, gyönyörűségünkre. Légy részese ennek a csodának is: ahogy tisztelettel nézem a tárgyakat, a bennük rejlő időt és formálom őket olyanná, hogy helyük legyen a ma emberénél. Megtisztelsz, ha választasz közülük, ha alkotásaimmal másoknak is örömet szerzel!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek