A Hold misztikuma
A Hold misztikuma mindenkit megérint, még ha tudattalanul is. Engedd, hogy meséljen neked ez a kép, és hagyd, hogy gondolataidat egy va...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: vászon, akril festék, ásványok
technika: festészet

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
A Hold misztikuma leírása
A Hold misztikuma mindenkit megérint, még ha tudattalanul is. Engedd, hogy meséljen neked ez a kép, és hagyd, hogy gondolataidat egy varázslatos világba kalauzolja. A színek és az ásványok mind iránymutatóak... csak merülj el benne.
A kristályok a képen: hegyikristály, szodalit, ametiszt, türkinit.
Vászonkép akril festékkel. Méret: 13x18 cm.
A Hold misztikuma jellemzői
A Hold misztikuma szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
GLS CsomagPont - email értesítéssel | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
A Hold misztikuma alkotója: Dorchydea

Orchidea vagyok. Hétköznapi. Húsos szirmaim ívesen nyújtóztatom, lábacskáimat békésen lógatom, és boldogan mosolygok Rád és az egész világra. Szeretek a melegben megmártózni, a napfényben megfürödni, és kilesni az ablakon.
Orchidea vagyok. Trópusi esőerdők egzotikus lakója. Létem a buja természet párás sűrűjében telik szüntelenül áhítozva a fényt. Együttműködve más lakókkal törekszem fölfelé, hogy elérjem a vágyott napsugarakat, és nagyot sóhajtva, szemhunyorogva megízleljem álmom megvalósulását. Virágom szemkápráztató színekben tündököl, s mint egy királyság legszemetgyönyörködtetőbb udvarhölgye, úgy kacsintok Rád, hogy örök bűvöletemben tudsz csak tovább élni.
Orchidea vagyok. Lepkeként bontogatom szirom szárnyaim hűs hegyek lankáin, arcom a szélbe tartom, és képzeletben mindent felülmúló magasságokban repkedek. Vagy táncosnőként ropom a táncom a vulkánok lábainál tudatában annak, hogy a veszély közel van, a tüzes láva bármikor magába olvaszthat.
Dorottya vagyok. Dorchidea. Lelkem minden egyes szirmát bontogatom a világ felé, hogy szépséget és örömöt csaljak mindenki szívébe.
Fogadjátok sok szeretettel lelkem szirmait. Remélem örömötöket lelitek benne.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek