Éteri istennő
Éjszaka, mikor nem tudsz aludni, egyre csak forgolódsz, lehet téged is szólít épp ez az éteri istennő, hogy segítsen. Lehet azért nem t...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: akril festék, fakorong, selyemszalag
technika: festészet, festett tárgyak

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Éteri istennő leírása
Éjszaka, mikor nem tudsz aludni, egyre csak forgolódsz, lehet téged is szólít épp ez az éteri istennő, hogy segítsen. Lehet azért nem tudsz aludni, mert valamit meg kell oldanod magadban?
Hívd meg otthonodba ezt a csodás istennőt, hogy emelje otthonod fényét, és ha csendben figyelsz, talán neked is súg valamit :)
Legyen akár karácsonyfád dísze, de bárhova is akasztod fel, biztosan örömödet leled benne.
Egyedi, kézzel festett fakorong, melynek átmérője kb. 6 cm, vastagsága kb. 1 cm.
(Az angyalka csak dekoráció a fotóhoz.)
Éteri istennő jellemzői
Éteri istennő szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
GLS CsomagPont - email értesítéssel | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
Éteri istennő alkotója: Dorchydea

Orchidea vagyok. Hétköznapi. Húsos szirmaim ívesen nyújtóztatom, lábacskáimat békésen lógatom, és boldogan mosolygok Rád és az egész világra. Szeretek a melegben megmártózni, a napfényben megfürödni, és kilesni az ablakon.
Orchidea vagyok. Trópusi esőerdők egzotikus lakója. Létem a buja természet párás sűrűjében telik szüntelenül áhítozva a fényt. Együttműködve más lakókkal törekszem fölfelé, hogy elérjem a vágyott napsugarakat, és nagyot sóhajtva, szemhunyorogva megízleljem álmom megvalósulását. Virágom szemkápráztató színekben tündököl, s mint egy királyság legszemetgyönyörködtetőbb udvarhölgye, úgy kacsintok Rád, hogy örök bűvöletemben tudsz csak tovább élni.
Orchidea vagyok. Lepkeként bontogatom szirom szárnyaim hűs hegyek lankáin, arcom a szélbe tartom, és képzeletben mindent felülmúló magasságokban repkedek. Vagy táncosnőként ropom a táncom a vulkánok lábainál tudatában annak, hogy a veszély közel van, a tüzes láva bármikor magába olvaszthat.
Dorottya vagyok. Dorchidea. Lelkem minden egyes szirmát bontogatom a világ felé, hogy szépséget és örömöt csaljak mindenki szívébe.
Fogadjátok sok szeretettel lelkem szirmait. Remélem örömötöket lelitek benne.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek