2 db Ajándék Díszpárna Farmerkockás
Ajándék Díszpárna levehető, mosható huzattal.
Méret: 40*40
Elöl kockás mintázatú 10*10-es négyszögekből, hátulja vékony farmeranyag.
...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: farmer, cipzár, szivacs, cérna
technika: varrás, újrahasznosított alapanyagból készült termékek

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
2 db Ajándék Díszpárna Farmerkockás leírása
Ajándék Díszpárna levehető, mosható huzattal.
Méret: 40*40
Elöl kockás mintázatú 10*10-es négyszögekből, hátulja vékony farmeranyag.
Cipzárral nyitható, levehető huzattal.
Párna belső anyaga: finomra darált szivacs
Ideális dísze bármely lakásnak és ajándéknak is kiváló.
2 db Ajándék Díszpárna Farmerkockás jellemzői
2 db Ajándék Díszpárna Farmerkockás szállítása
Személyes átvétel Szigetszentmiklóson lehetséges.Szállítási díj:
Házhozszállítással – csomagméret max. 2 kg súlyig:
0-30 000 Ft közötti megrendelés esetén a szállítás díja 1.600 Ft
utánvéttel:
0-30 000 Ft közötti megrendelés esetén a szállítás díja 1.800 Ft
30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
FoxPost terminálba történő szállítással – csomagméret max. 60x36x62 cm terjedelmű:
0-30 000 Ft közötti megrendelés esetén a szállítás díja 870 Ft
utánvéttel:
0-30 000 Ft közötti megrendelés esetén a szállítás díja 1170 Ft
FoxPost terminálnál, kérlek írd meg, melyik automatába szeretnéd a csomagot!!!
Postai feladás:
Amennyiben a megrendelt termék súlya és mérete - Kapszula Ékszerek -megengedi, Meska áruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. ajánlott postai levélként történő feladással teljesítjük – a még kedvezőbb szállítási költség érdekében. A postai feladást követően – általában – a levél/csomag kézbesítési ideje 1-2 munkanap. Hibás cím megadása esetén felmerülő postai költségét a megrendelőre terheljük.
Postai szállítási díj – amennyiben kedvezőbb összegű a futárszolgálat szállítási díjánál:
A megrendelt termék a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabása alapján, a ténylegesen felmerülő postai költség kerül felszámításra, azaz kiszámlázásra a Vásárló részére.
Egyedi szállítási költség:
Egyes termékeink esetén – a termék terjedelmére tekintettel – a szállítást csak egyedi szállítási költséggel, egyedi egyeztetés után tudjuk vállalni!
A megrendelt termék és a Vásárló által látható színek között bizonyos esetekben színeltérések lehetnek, ezért az Eladót semmilyen felelősség nem terheli. Vásárló tudomásul veszi, hogy Eladó által forgalmazott termékek előállítása használt farmeranyag újrafelhasználásával történik.
Szavatossági/jótállási jogok: ruházati termékekre a Polgári törvénykönyv rendelkezései az irányadóak.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Futárszolgálat utánvéttel | 1 800 Ft | 1 800 Ft |
FoxPost Terminálba Előre fizetéssel, írd meg, hová kéred!! | 870 Ft | 870 Ft |
FoxPost Terminálba Utánvéttel, írd meg, hová kéred!!! | 1 170 Ft | 1 170 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel vagy bankkártyával | 1 600 Ft | 1 600 Ft |
2 db Ajándék Díszpárna Farmerkockás alkotója: RethyFashion

Réti Éva vagyok, tervező, designer.
Amúgy építészmérnök vagyok, de mertem nagyot álmodni, így vágtam bele a farmer újrahasznosításba.
Óvodás koromban, mikor elkészítettem az első babaruhát, amit egy divatkönyvből kirajzolt szabásminta alapján próbáltam összeállítani, eldőlt az utam. Az élet aztán vitt sokfelé, de a színek és a formák szeretete mindig ott volt velem.
A környezetemben mindenkit öltöztettem, mindenkinek ruhákat kreáltam. Megpróbáltam tanácsot adni, hogy jobban érezzék magukat, ha tükörbe néznek. Segíteni szerettem volna, hogy megtalálják a hozzájuk legjobban illő színt és formát, és mosolyogjanak, ha végig mennek az utcán. Néha talán sok is voltam a tanácsaimmal.
Varrtam és terveztem a ruhákat folyamatosan, de még én is kerestem magamat a kreativitásban.
Anyaként már másként kezdtem el látni a környezetemet. Fontos lett, hogy milyen világot fogunk átadni a gyerekeinknek.
Célom, hogy a kidobott, elhasznált, megunt ruhákból olyat alkossak, ami divatos, újszerű és hordható, boldoggá tesz. Most érzem úgy, hogy már tudom, hogy mit kell alkotnom, hogy mire kell használni ezt a kreativitást, amit kaptam és eddigi életem folyamán folyamatosan gyakoroltam is.
Nézz szét kérlek a termékeim között és válassz magadnak valami egyedit, különlegeset.
Várom a kérdéseket, észrevételeket is!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek