Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
Natúr mogyoró - 1kg
Héjatlan natúr mogyoró a Balaton felvidékről.
kézműves termék, készítette:
Momofarm
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: mogyoró
technika: élelmiszer előállítás, mindenmás
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: mogyoró
technika: élelmiszer előállítás, mindenmás
A
kuponkódot regisztráció után a kosárban tudod érvényesíteni

vagy
Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}

Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
A
kuponkódot a kosárban tudod érvényesíteni

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}
Natúr mogyoró - 1kg leírása
késztermék, azonnal szállíthatóHéjatlan natúr mogyoró a Balaton felvidékről.
Natúr mogyoró - 1kg jellemzői
kézműves termék, készítette:
Momofarm
késztermék, azonnal szállítható
késztermék, azonnal szállítható
összetevő
technika
jellemző
színek
típus
fizikai
termékkód
3943853
feltöltve
2020. december 23.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Natúr mogyoró - 1kg szállítása
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Natúr mogyoró - 1kg alkotója: Momofarm


Örömömre szolgál bemutatni mogyoró gazdaságunkat, a Momo Farmot.
Balatonfelvidéken egy pici faluban élek, ahol lányaim segítségével szőlőt, őszi búzát, de elsősorban, mogyorót termelünk. Integrált növényvédelmet folytatunk, ami azt jelenti, hogy megfigyelések alapján védjük a növényeinket, nagyrészben bio gazdaságokban használatos szerekkel. Kivételt képez a szerintem nagyon kedves, Curculio nucum névre hallgató kártevő, aki tevékenysége során kilyukasztgatja a mogyoróimat. Na miatta, a tavaszi időszakban rovarölő szerrel kell dolgoznunk. Ilyenkor még nem is látszik, a kicsi mogyoró, tehát nem tud felhalmozódni a termésben; mert a mogyoró nagyon érdekes növény, akkor virágzik, amikor még egy növény sem, és hosszú-hosszú folyamat a megtermékenyülése. Júliusban látszik, hogy kb. mennyi termésünk lesz.
A betakarítás időszaka a legnehezebb, főleg mert ha a gépeink elromlanak - és persze mindig történik valami - akkor kézzel kell felszednünk a mogyorót, ami igencsak lelassítja a folyamatot. Átlagosan 300 szem van egy kilogramm mogyoróban, úgyhogy Hamupipőke ipari tanuló hozzánk képest! És ez még csak egy művelet! Ezután jön a tisztítás, törés, megint tisztítás, pirítás és végül a csomagolás. Mivel mi is munkaerő gondokkal küzdünk, ezért meg kellett tanulni mindent; a traktorozástól kezdve az ormányosbogárral való küzdelemig.
Minden nehézség ellenére sokat nevetünk, és a végeredményt látva büszkén nézünk az elkészült termékre, ami egy ízletes pörkölt mogyoró, amit, ha megkóstolnak, azonnal beleszeretnek. Tökéletes ajándéknak, vendégségben ropogtatni valónak, daráltan süteményekbe és a kísérletező kedvűeknek kitűnő nutella alapanyag.
Balatonfelvidéken egy pici faluban élek, ahol lányaim segítségével szőlőt, őszi búzát, de elsősorban, mogyorót termelünk. Integrált növényvédelmet folytatunk, ami azt jelenti, hogy megfigyelések alapján védjük a növényeinket, nagyrészben bio gazdaságokban használatos szerekkel. Kivételt képez a szerintem nagyon kedves, Curculio nucum névre hallgató kártevő, aki tevékenysége során kilyukasztgatja a mogyoróimat. Na miatta, a tavaszi időszakban rovarölő szerrel kell dolgoznunk. Ilyenkor még nem is látszik, a kicsi mogyoró, tehát nem tud felhalmozódni a termésben; mert a mogyoró nagyon érdekes növény, akkor virágzik, amikor még egy növény sem, és hosszú-hosszú folyamat a megtermékenyülése. Júliusban látszik, hogy kb. mennyi termésünk lesz.
A betakarítás időszaka a legnehezebb, főleg mert ha a gépeink elromlanak - és persze mindig történik valami - akkor kézzel kell felszednünk a mogyorót, ami igencsak lelassítja a folyamatot. Átlagosan 300 szem van egy kilogramm mogyoróban, úgyhogy Hamupipőke ipari tanuló hozzánk képest! És ez még csak egy művelet! Ezután jön a tisztítás, törés, megint tisztítás, pirítás és végül a csomagolás. Mivel mi is munkaerő gondokkal küzdünk, ezért meg kellett tanulni mindent; a traktorozástól kezdve az ormányosbogárral való küzdelemig.
Minden nehézség ellenére sokat nevetünk, és a végeredményt látva büszkén nézünk az elkészült termékre, ami egy ízletes pörkölt mogyoró, amit, ha megkóstolnak, azonnal beleszeretnek. Tökéletes ajándéknak, vendégségben ropogtatni valónak, daráltan süteményekbe és a kísérletező kedvűeknek kitűnő nutella alapanyag.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek