Gyapjúfilc szívecske bross / Hold kitűző / Szív alakú filc kitűző / Hold ékszer / Szívecske ékszer / Valentin napi ajánd
Pihe-puha gyapjúfilc kitűző, kézzel hímzett holdacskával. Saját ötletem alapján készült.
Csak minőségi alapanyagokat használok.
Méret...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyapjúfilc, pamut hímzőfonal, kitűzőalap
technika: hímzés, varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Gyapjúfilc szívecske bross / Hold kitűző / Szív alakú filc kitűző / Hold ékszer / Szívecske ékszer / Valentin napi ajánd
Gyapjúfilc szívecske bross / Hold kitűző / Szív alakú filc kitűző / Hold ékszer / Szívecske ékszer / Valentin napi ajánd leírása
Pihe-puha gyapjúfilc kitűző, kézzel hímzett holdacskával. Saját ötletem alapján készült.
Csak minőségi alapanyagokat használok.
Méretek:
5 cm x 4 cm
Füstmentes lakásban készült.
____________________________________________________________________________________________
SZÁLLÍTÁS:
Papír dobozba csomagolva, pufi csomagolásban küldöm, hogy épségben megérkezzen hozzád.
__________________________________________________________________________________________
Köszönöm, hogy megnézted a termékem!
A képen látható színekben készült el, de ha te más színben szeretnéd, az is megoldható, ezesetben írj üzenetet vásárlásod előtt.
Gyapjúfilc szívecske bross / Hold kitűző / Szív alakú filc kitűző / Hold ékszer / Szívecske ékszer / Valentin napi ajánd jellemzői
Gyapjúfilc szívecske bross / Hold kitűző / Szív alakú filc kitűző / Hold ékszer / Szívecske ékszer / Valentin napi ajánd szállítása
Kérlek, csak akkor menj a "Kosárba" gombra, ha komolyan gondolod a vásárlást.* * * Hogy mennyi idő alatt kapod meg a terméket? ( : * * *
Készleten lévő termékek esetén utalásod megérkezte után 1-3 munkanapon belül postázok.
Ezután már minden a postán múlik:
- ajánlott postázáskor 2-3 munkanap
- elsőbbséggel már másnap nálad lehet
- postán maradóként 2 munkanap
Rendelésre készülő termék esetén a termék oldalán feltüntetett idő érvényes. De olyankor is igyekszem minél előbb feladni a terméket. A termék készítését csak az utalás megérkezte után kezdem el.
Személyes átvétel:
-Dunakeszin bármelyik nap lehetséges
-Budapesten havonta egyszer Nyugati és Corvin megállók között a 4-6-os vonalán - ezzel kapcsolatban vásárlás előtt írj üzenetet.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 575 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 650 Ft | 0 Ft |
Foxpost automatába | 1 100 Ft | 0 Ft |
Postán maradó | 830 Ft | 0 Ft |
Foxpost házhoz | 1 600 Ft | 0 Ft |
Gyapjúfilc szívecske bross / Hold kitűző / Szív alakú filc kitűző / Hold ékszer / Szívecske ékszer / Valentin napi ajánd alkotója: dreamsbystitches

Bodó Alexandra vagyok, optometrista-kontaktológus. Mióta az eszemet tudom szeretek alkotni.
Készítettem filc kitűzőket, festettem textilre, készítettem gyurma- és zsugorka ékszereket is.
.
Majd 2017 végén elkezdtem hímezni és teljesen beszippantott. ?? Minden hímzés kézzel, pamut hímzőfonallal készül.
A technika amit használok sok-sok apró öltést igényel, hogy a végén minél élethűbb legyen az elkészült ékszer / kép.
.
Illetve mivel a filc cukiságokat nem tudtam elengedni, így filc zsebplüssöket és könyvjelzőket is találsz a boltomban.
.
Kézzel varrt plüssöket (lámák / erdei állatok) is készítek időnként. Ezekre egyedi megrendelést nem tudok vállalni.
.
Hímzett ékszerek / képek rendelhetőek egyedi elképzelésed alapján is, termékeim között megtalálod ezeket is.
.
Alexa
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek