Pandás szett
Nagyon bájos panda macis sál és sapi. A "prototípus" egy kedves kisfiú kívánságára készült.
A sál nagyon jó meleg körben horgolt így du...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~18 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: fonal, gomb
technika: horgolás
Termék ára: 6 600.- Ft
szállítási díj, feltételek elérhető: 1 dbÉrtesítést kérek ha
a termék ismét elérhető egyedi kérésem van

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Termék ára: 6 600.- Ft
szállítási díj, feltételek elérhető: 1 dbÉrtesítést kérek ha
a termék ismét elérhető egyedi kérésem van
Pandás szett leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~18 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Nagyon bájos panda macis sál és sapi. A "prototípus" egy kedves kisfiú kívánságára készült.
A sál nagyon jó meleg körben horgolt így dupla vastag,a vállon átvetve is kiváló a hideg téli napokon,ezt egészíti ki a hozzá illő sapi.
Természetesen más kivitelben is szívesen elkészítem illetve kérhető béléssel (pamut,polár) vagy anélkül is.
Külön-külön is rendelhető, a megadott ár a szettre vonatkozik.
Pandás szett jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~18 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Pandás szett szállítása
A kiválasztott illetve megrendelt termékeket személyesen Győrben lehet átvenni,akinek erre nincs lehetősége,annak szívesen postázom.A termékek legnagyobb része megrendelésre készül,annak érdekében,hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse!A megrendelt terméket a lehető leggyorsabban igyekszem elkészíteni Önnek,de a megrendelések torlódása esetén a várakozási idő kitolódhat.Kérem ezt vegye figyelembe a vásárlásnál!20000,- feletti vásárlás esetén a postaköltséget átvállalom.Legkésőbb az utalás beérkezését követő munkanapon tudom postázni a küldeményt.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 800 Ft | 1 800 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 2 000 Ft | 2 000 Ft |
Postai küldemény (Postán maradó) | 1 500 Ft | 1 500 Ft |
Foxpost (automatába) | 1 200 Ft | 1 200 Ft |
Foxpost (házhozszállítással) | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
Pandás szett alkotója: Zsupszika

Engedje meg ,hogy bemutatkozzam és így tegyem személyesebbé a vásárlást. Horváth Zsuzsanna vagyok,Győrben élek a családommal.Időm nagy részét a két kisfiammal töltöm.Az estéim nagy része illetve az éjszaka pedig a hobbimé,azaz a kötésé illetve a horgolásé.Már gyermekkoromban "megfertőzött" a kézimunka szeretete,amelyet kihagyásokkal,de azóta is szívesen csinálok.Barátok kérésére kezdtem el gyermeksapkákat készíteni,innentől kezdve nem volt megállás,mindig újabb és újabb kérések,kívánságok érkeztek,amelyeket igyekeztem minél jobban kivitelezni.A gyermekek illetve a szüleik arcán látott öröm,az elkészült sapka láttán,minden éjszakai ébrenlétet és fáradtságot elfeledtet.Ezúton is köszönöm minden kedves vásárlómnak azt a sok sok pozitív visszajelzést,amit tőlük kapok,rengeteg energiát ad!
Köszönöm!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Győr-Moson-Sopron megye
regisztráció: 6 éve