Egyedi dinoszaurusz mintás - kiskamasz szájmaszk - textil szájmaszk - egészségügyi szájmaszk - mosható szájmaszk
Egyedi, mintás, mosható, egészségügyi kiskamasz méretű szájmaszk 7-12 éves korig.
A szájmaszk különlegessége, hogy újra felhasználható...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: öko pamut, gumi
technika: baba-és bábkészítés, varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Egyedi dinoszaurusz mintás - kiskamasz szájmaszk - textil szájmaszk - egészségügyi szájmaszk - mosható szájmaszk
Egyedi dinoszaurusz mintás - kiskamasz szájmaszk - textil szájmaszk - egészségügyi szájmaszk - mosható szájmaszk leírása
Egyedi, mintás, mosható, egészségügyi kiskamasz méretű szájmaszk 7-12 éves korig.
A szájmaszk különlegessége, hogy újra felhasználható, szabása igazodik az archoz.
Prémium minőségű textilből készült, ami sokszoros mosás után sem veszít a színéből.
Anyaga két rétegű öko pamut, belső oldala fehér 40°C-on mosható .
A gumi hosszának beállítását követően a csomót húzzuk be a bújtatóba.
A minta elrendezése a szabás miatt változhat.
A maszk nem véd a vírusfertőzésektől, de ha köhögsz vagy tüsszögsz, gondolj másokra és óvd őket. ( nem orvosi maszk )
Nagyon fontos, hogy a maszkot mossuk ki minden használat után és forró gőzvasalóval gőzöljük át a gumik érintését kerülve.
A gyerek szájmaszk mérete: hossza 22 cm, magassága középen 14 cm
Egyedi dinoszaurusz mintás - kiskamasz szájmaszk - textil szájmaszk - egészségügyi szájmaszk - mosható szájmaszk jellemzői
Egyedi dinoszaurusz mintás - kiskamasz szájmaszk - textil szájmaszk - egészségügyi szájmaszk - mosható szájmaszk szállítása
2021 es évben még nem mindegyik terméknél sikerült átjavítanom a postázási lehetőséget.Sok nehézségünk volt a postával ,ezért a GLS- el szerződtünk le kedvezőbb áron mint ahogy a posta teljesített.
GLS ELŐRE UTALÁSSAL : 990 FT
GLS UTÁNVÉTESEN 1190 FT
SZÁLLÍTÁST 1-3 MUNKANAPON BELÜL TELJESÍTJÜK.
ELŐREUTALÁS ESETÉN! A termékek feladása a vételár és a postaköltség átutalásának megérkezte után történik.
Ha 1-3 db maszkot vásárolsz választhatod az olcsóbb posta költséget 690ft elsőbbségi ajánlott előre utalással.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 490 Ft | 960 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 690 Ft | 960 Ft |
Egyedi dinoszaurusz mintás - kiskamasz szájmaszk - textil szájmaszk - egészségügyi szájmaszk - mosható szájmaszk alkotója: Pindiart

Köszönöm, hogy benéztél ! Néhány gondolat rólam.
Mért vagyok itt ? Tizenhét évig egyedi menyasszonyi ruhákat készítettem csak rendelésre, de az elmúlt évtizedben született három gyönyörű gyermekem. Anyaként feladni kényszerültem ezt az álmon, ekkor még nem tudtam, hogy csak most találtam rá arra, ami igazán örömet okoz. Elkezdtem textilből gyermekjátékokat készíteni a saját gyermekeimnek, nagy sikerük volt, ekkor szembesültem először azzal, hogy valójában nem egy játékot adtam a gyermekeimnek, hanem örömöt. Barátaink unszolására kezdtem el szélesebb körben népszerűsíteni a játékaimat, ma itt tartok.
Ne feledd, ha gyermekednek vásárolsz, legyen az bármi, örömöt adtál neki és annál kevés jobb dolog van a világon, ha boldognak látod azt akit igazán szeretsz.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Baranya megye
regisztráció: 1 éve