Virágtündér
Fehérre égő agyagból ,korongozással készítettem ezt a szendén mosolygó tündérkét. A ruháját tarka virágokkal l díszítettem,kalapkája e...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: kerámia, gyertya
technika: kerámia, szobrászat

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Virágtündér leírása
Fehérre égő agyagból ,korongozással készítettem ezt a szendén mosolygó tündérkét. A ruháját tarka virágokkal l díszítettem,kalapkája egy virág kelyhe amire még egy pillangó is rászállt. Barnával antikolt,natúr kerámia,csak a színes részeket mázaztam. A virágtündér 15 cm magas, bárhova is kerül a lakásban tuti mosolyt csal az arcodra .
Virágtündér jellemzői
Virágtündér szállítása
A VÁSÁRLÁS CSAK ELŐREUTALÁSSAL TÖRTÉNIKA postázás ára több termék vásárlásánál sem nő, sőt 10000 Ft feletti vásárlásnál INGYEN POSTÁZOK. A vásárlás előrefizetéssel történik.Ha megérkezik az utalás,legkésőbb másnap postázom a vásárolt terméket.A törésmentes postázásért garanciát vállalok.
Küldhetem a terméket posta csomagautomatába,ennek díja 890 Ft. A posta honlapján tudod megnézni mely településeken van csomagautomata.Másik lehetőség: Vaterafutár MPL postapontra ennek díja 1310 Ft. Gyakorlatilag postán maradó,( PostaPont) vagy kérhető MOL/COOP PostaPontokra is.a díj szintén 1310 Ft. A választható Postapontokat a vaterafutár oldalán tudod megnézni.MPL vaterafutár házhoz szállítva 1500 Ft. KÖZÖS POSTÁZÁSI lehetőség ekszerkeramia kézművessel. KÉT BOLT 1 POSTAKÖLTSÉG!! :)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 670 Ft | 1 670 Ft |
MPL vaterafutár csomagautomata | 890 Ft | 890 Ft |
MPL vaterafutár PostaPontra | 1 310 Ft | 1 310 Ft |
MPL vaterafutár házhozszállítással | 1 500 Ft | 1 500 Ft |
10000 Ft feletti vásárlásnál előreutalással | 0 Ft | 0 Ft |
Virágtündér alkotója: VintageGarden

Fazekas vagyok, az agyag szerelmese.
Kísérletező,útkereső ember. Néha jó elvonulni,kivonulni,hinni a mesékben,várni a csodát,beszívni a rózsák illatát. Most ilyen kerámiák készülnek. :)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek