Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
Rendőr sapka
Farmer alapanyagból vászon béléssel készült rendőr tányérsapka.
Hátul szűkíthető.
Egyedi méretben is rendelhető.
kézműves termék, készítette:
Varazsvarras
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: viszkóz
technika: varrás
anyaga: viszkóz
technika: varrás
A
kuponkódot regisztráció után a kosárban tudod érvényesíteni

vagy
Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}

Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
A
kuponkódot a kosárban tudod érvényesíteni

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}
Rendőr sapka leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Farmer alapanyagból vászon béléssel készült rendőr tányérsapka.
Hátul szűkíthető.
Egyedi méretben is rendelhető.
Rendőr sapka jellemzői
kézműves termék, készítette:
Varazsvarras
összetevő
technika
jellemző
színek
típus
fizikai
ajándék nekik
termékkód
4045154
feltöltve
2021. február 23.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Rendőr sapka szállítása
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Rendőr sapka alkotója: Varazsvarras

Boros Mária vagyok, a Varázsvarrás megálmodója. Három gyeremek édesanyjaként hobbiból kezdtem el varrni a gyermekeimnek és nagy örömmel töltött el minden egyedi darab elkészítése.
A szép ruhák és általában a szépség iránti vonzalom gyermekkorban kezdődött.
Azonban azt vallom, hogy a szépség nem csupán a külsőségeken múlik, hanem a lélekből tör elő. A kedvesség, a báj, a jóindulat és még sok más "régimódi" erény határozza meg.
A külsőségek harmonikus összeválogatása tesz egyéniséggé gyerekeket és felnőtteket egyaránt.
Sajnos az éppen aktuális divat teszi sablonossá az egyéniséget, és már gyermekkorban uralkodó. Pedig nagyon fontos, hogy gyermekünk ne csak egy legyen a tömegben, hanem egyéniséggé tudjon érni felnőtt korára.
Éppen ezért én nem híres mesehősöket készítek. A hagyományos mesék világában keresem azokat a karaktereket, amik szinesítik gyermekeink hétköznapjait.
Szeretem látni, ha csillog a szemük a boldogságtól, ha egy kicsit rátalálnak mesebeli önmagukra.
Gyerekeim lelkesedése motivált, hogy elindítsam a Varázsvarrás márkát.
Néhány éve alkottam meg az első sapit, amit a kisfiam évekig hordott. Természetesen nagyon büszke volt rá, de igazán az volt meglepő számomra, hogy mennyire tetszik másoknak.
Kikisérleteztem egy olyan sapka megoldást, amely egyaránt védi a gyermekek fülét és tarkóját.
?Egy plüss állat a sapkám? szlogen foglalja magába leginkább az általam készített sapkák puhaságát, kedvességét, funkcióját.
A történet folytatódik, a mese motívumait az egyéniségek kialakítását más kiegészítőkben is megvalósítom. Termékportfólióm jelentősen bővül. A jövő év elején rukkolok elő az újdonságokkal.
A szép ruhák és általában a szépség iránti vonzalom gyermekkorban kezdődött.
Azonban azt vallom, hogy a szépség nem csupán a külsőségeken múlik, hanem a lélekből tör elő. A kedvesség, a báj, a jóindulat és még sok más "régimódi" erény határozza meg.
A külsőségek harmonikus összeválogatása tesz egyéniséggé gyerekeket és felnőtteket egyaránt.
Sajnos az éppen aktuális divat teszi sablonossá az egyéniséget, és már gyermekkorban uralkodó. Pedig nagyon fontos, hogy gyermekünk ne csak egy legyen a tömegben, hanem egyéniséggé tudjon érni felnőtt korára.
Éppen ezért én nem híres mesehősöket készítek. A hagyományos mesék világában keresem azokat a karaktereket, amik szinesítik gyermekeink hétköznapjait.
Szeretem látni, ha csillog a szemük a boldogságtól, ha egy kicsit rátalálnak mesebeli önmagukra.
Gyerekeim lelkesedése motivált, hogy elindítsam a Varázsvarrás márkát.
Néhány éve alkottam meg az első sapit, amit a kisfiam évekig hordott. Természetesen nagyon büszke volt rá, de igazán az volt meglepő számomra, hogy mennyire tetszik másoknak.
Kikisérleteztem egy olyan sapka megoldást, amely egyaránt védi a gyermekek fülét és tarkóját.
?Egy plüss állat a sapkám? szlogen foglalja magába leginkább az általam készített sapkák puhaságát, kedvességét, funkcióját.
A történet folytatódik, a mese motívumait az egyéniségek kialakítását más kiegészítőkben is megvalósítom. Termékportfólióm jelentősen bővül. A jövő év elején rukkolok elő az újdonságokkal.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek