Kalandok a macimúzeumban művészi nyomat - falikép
A kép egy illusztráció a hasonló című meséhez. A macik a múzeumban éjjel felébrednek és randalírozni, játszani kezdenek, ezt festettem ...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: papír
technika: festészet

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Kalandok a macimúzeumban művészi nyomat - falikép leírása
A kép egy illusztráció a hasonló című meséhez. A macik a múzeumban éjjel felébrednek és randalírozni, játszani kezdenek, ezt festettem meg a képen is. A barna és a királykék árnyalatai dominálnak a képen.
A4 méretű (21x29,7 cm) művészi nyomat kifutó széllel, így bármilyen A4-es méretű keretbe el tudod helyezni (pl. Ikeás keretek, vagy fotós boltokban készen kapható keretekbe). A nyomat 250 g-os műnyomó papírra készült, így gyönyörű élénk színeket láthatsz viszont.
Limitált kiadású művészi nyomat, maximum 50 db-ot készítek belőle. A nyomatokat a hátukon aláírom, és sorszámozom is, ezzel hitelesítve azt.
Az eredeti festményt akvarellel festettem, saját ötlet alapján. A képeim meseszerűek, de ez nem jelenti azt, hogy csak gyerekszobában képzelhetőek el. A lakás bármely pontján felvidítja a napodat, és mosolyra derít.
A papír alapú képet celofánba csomagolva szállítom, illetve kartont teszek mögé, hogy védve legyen. Keret nem tartozik a képhez.
Természetesen az itteni képen látható vízjel a vásárolt képen nem lesz rajta.
Ha szeretnéd, keretezve is megveheted a képet, ez esetben 5 000 Ft-ba kerül a portéka (kerettel együtt a nyomat). Választható keretszínek: fekete vagy fehér. A keretben műanyag lap van a kép előtt, így védve azt, viszont a szállítás során nincs kitéve annak a veszélynek, mint az üveg, hogy eltörik.
Kalandok a macimúzeumban művészi nyomat - falikép jellemzői
Kalandok a macimúzeumban művészi nyomat - falikép szállítása
Szállítási feltételek:A csomagokat MPL futárszolgálattal szállíttatom hozzád.
Az MPL Csomagautomatás szállításról itt tudsz tájékozódni: http://www.posta.hu/csomagautomata
Itt leírják azt is, hogy pontosan hol találhatóak a csomagautomaták, de sok városban megtalálhatóak. Arra viszont felhívnám a figyelmet, hogy a csomagautomatában csak 4 munkanapig őrzik a csomagokat (sms-ben értesítenek, ha odaért), utána még 5 napig átveheted egy postán (amiről szintén sms-ben értesítenek, hogy pontosan hol).
A postapontok és a csomagautomaták helyeit itt tudod megnézni (felül csak azt hagyd kiválasztva, amit szeretnél): https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/
Garanciális feltételek:
Alkotásaim saját szellemi termékeim, garantáltan egyedi terméket vásárolsz.
A termékeimet mindenkor a legkörültekintőbben csomagolom, de ha valamilyen rajtam kívülálló ok miatt a csomagolás és ez által a munkám megsérül, kérlek, jelezd felém, és orvosoljuk a problémát.
Ha a számlázási adataid nem egyeznek meg a szállítási adataiddal, akkor azt kérlek jelezd előre!
Személyes átvételre Várpalotán, Mosonmagyaróváron és Budapesten (V. ker.) van lehetőség. Budapestre és Mosonmagyaróvárra kb. havonta egyszer tudok szállítani, és hétköznapokon 9:00-tól 16:00-ig lehet átvenni. Várpalotán az átvétel megbeszélés szerint történik.
Személyes átvételt minden esetben előre egyeztessünk!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 600 Ft | 1 600 Ft |
MPL Csomagautomata előre fizetéssel | 945 Ft | 945 Ft |
Postapontos szállítás előre fizetéssel | 1 405 Ft | 1 405 Ft |
Kalandok a macimúzeumban művészi nyomat - falikép alkotója: VagyiGabriellaArt

Vágyi Gabriella vagyok, képzőművészettel foglalkozom több éve. Imádom az élénk színeket, és a harmonikus színkavalkádokat, így legtöbbször akvarellel festek, illetve előfordul még az olajfesték is a palettámon. Az akvarell egy érdekes technika, nagyon szeretem, viszonylag gyorsan lehet vele dolgozni, legalábbis az olajfestékhez képest, de ez azzal jár, hogy javítani viszont nem lehet benne. A vízen megfutó festék nagyon szép mintázatokat tud kialakítani, ugyanakkor van amikor pont emiatt kell a félkész képet kidobni.
Kialakítottam egy saját kis mesevilágot, mely napról-napra egyre bővül, fejlődik, ezt a világot hívom Livilágnak, a manószerű lakóit pedig limimiknek. Gyakran festek ebből a világból, mert nagyon szeretem. Így ha számodra ismeretlen világot pillantasz meg elsőre az alkotásaimon, akkor őket láthatod.
Ezen kívül még szívesen festek állat- és emberalakokat is, de legtöbbször a színvilágot átformálom a saját világoméra.
Nem csak a saját világomat alkotom, szívesen megfestem a Te elképzelésedet is!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Győr-Moson-Sopron megye
regisztráció: 6 éve