Saját alapomra készült ez a nyakba simuló lánc. Fix alapon vannak a gombok, így nem fordulnak el. A középső gomb 2,3 cm, két oldalon pe...

kézműves termék, készítette: gombolt
anyaga: fém kellék, gomb
technika: ékszerkészítés

5 gombos zöldes lánc


   
   

5 gombos zöldes lánc leírása

Saját alapomra készült ez a nyakba simuló lánc. Fix alapon vannak a gombok, így nem fordulnak el. A középső gomb 2,3 cm, két oldalon pedig 1,5 cm és 1,3 cm-es gombok vannak.

Ehhez a lánchoz zöldes, engem a dzsungelre emlékeztető anyagomat használtam fel. Üde tavaszi ékszer lett a gyöngyöket pedig az anyaghoz válogattam.

A lánc kb 42 centis, hogy szépen nyakba simuljon.

A postázással kapcsolatban kérlek olvasd el a bolt leírását.

5 gombos zöldes lánc jellemzői

kézműves termék, készítette: gombolt
anyag/összetevőszínek

termékkód
1428967

feltöltve
2013. május 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

5 gombos zöldes lánc szállítása

Az eladó nem adta meg a szállítási információkat. Kérjük egyeztess vele a vásárlást követően!

5 gombos zöldes lánc alkotója: gombolt

gombolt
A GomBoltban nézelődve senki meg nem mondaná, hogy két kisfiú anyukája vagyok. :)
Az utóbbi három évben rengeteg anyagot halmoztam fel. Szebbnél szebbek, de azt hiszem pár évbe telne, hogy mindegyikből varrjak valamit. A gombolásos módszerrel pikk-pakk fel tudom használni a kedvenceimet. Gombos ékszerek várhatók a kicsi műhelyemből. :)
Jó barátságot kötöttem a gombprésemmel, úgyhogy folyamatosan továbbgombolom majd, hogy mi mindent lehet evvel a lehetőséggel kezdeni. :)

Vállalok megrendeléseket, de rendelés előtt kérlek vegyétek figyelembe, hogy ugyan megpróbálom mindenki kívánságát minél előbb teljesíteni, de egyedi kéréseknél nem tudok pontos határidőt szabni. Csak a boltban aktuálisan megtalálható ékszereket tudom azonnal postázni, a többire várni kell.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban