Gyönyörű tűzpiros és világos szürke bolyhos fonalakból készült a vállkendő. Könnyű, szinte súlytalan / 6 dkg./, simogatóan puha, meleg ...

kézműves termék, készítette: Daniel
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: 75 % angóra, 25 % gyapjú
technika: horgolás

Kényeztető puhaság vállkendő-sál


   
   

Kényeztető puhaság vállkendő-sál leírása

késztermék, azonnal szállítható

Gyönyörű tűzpiros és világos szürke bolyhos fonalakból készült a vállkendő. Könnyű, szinte súlytalan / 6 dkg./, simogatóan puha, meleg kendő, amit vállkendőként és sálként is használhatsz. Jól mutat kabát vagy pulcsi fölött, de hűvösebb nyári napokon is jó szolgálatot tesz. Szép mintájának köszönhetően nagyon dekoratív. EGYEDI darab, ínyenceknek ajánlom! Mérete 120 X 55 cm. Tisztítását kizárólag kézzel végezd langyos vízben, hogy sokáig szép maradjon, fektetve szárítandó!
/ 3 TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTAKÖLTSÉGET VÁLLALOM!!!/

Kényeztető puhaság vállkendő-sál jellemzői

kézműves termék, készítette: Daniel
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3590608

feltöltve
2019. november 28.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kényeztető puhaság vállkendő-sál szállítása

Minden esetben ajánlott küldeményként küldöm a terméket követhetősége miatt. Az árú épségének megóvása érdekében bélelt borítékban postázok, a számlát mellékelem a vásárolt termékhez. " A 3 TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTÁT FIZETEM!", az akciós termékek vásárlására nem vonatkozik!!!
Utánvétes postázást nem vállalok. A termék átvételéről értesítést kérek és a vásárlói vélemény megadását előre is megköszönöm!
Átvételtől számított 5 napon túli minőségi reklamációt nem fogadok el!!!
VÁLTOZÁSOK A LEVÉLSZEKRÉNYBE NEM KÉZBESÍTHETŐ KÜLDEMÉNYEK ESETÉBEN

A Magyar Posta 2017. január 1-jétől az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, csomagként kezeli és kézbesíti, melynek feladása 1.490.-Ft.
A Magyar Posta mindig törekszik a felmerülő ügyféligények minél magasabb szintű kiszolgálására, és folyamatosan ezekhez igazítja szolgáltatási portfólióját. Éppen ezért az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, 2017. január elsejétől csomagként kezeli és így kézbesíti. A változás egyik legfontosabb előnye, hogy a küldemények a teljes szállítási folyamat során nyomon követhetőek mind a Magyar Posta honlapján, mind pedig mobilapplikációján keresztül.
Ezeket a küldeményeket (amelyek eddig levélként kerültek feladásra, de csomag jellegűek voltak) a Magyar Posta belső elnevezésében „amorfként” azonosítja. Amorf küldeménynek számít az a küldemény, amelyiknek egyik, vagy több oldala is nagyobb, mint 32,4 x 22,9 x 2,4 cm (hosszúság, szélesség, magasság). Szóba jöhet még a POSTÁN maradó küldés, ami olcsóbb, de nem értesítenek ki, ha megérkezik és be kell menni érte a postára.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 5 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 630 Ft 1 630 Ft
Postán maradó ajánlott előre fiizetéssel 750 Ft 850 Ft
Postán maradó elsőbbségi ajánlott előre fizetéssel 850 Ft 950 Ft

Kényeztető puhaság vállkendő-sál alkotója: Daniel

Daniel
Rozália vagyok, egy Bakony-i faluban élek. Nyugdíjazásom előtt egy Idősek Otthonában dolgoztam, élelmezésvezető és ig. helyettes voltam. Már gyerekkorom óta / fél évszázada/ kötök, horgolok. Két felnőtt lányom van és egy Dániel nevű drága unokám, akiről a boltom kapta a nevét. Most, hogy több időm van már, kicsi a családom ahhoz, hogy szenvedélyemet kiélhessem, ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam a MESKÁ-ra. Hogy éppen horgolós vagy kötős időszakom van, most a horgolósban vagyok. Egy
gombolyag fonal és a tűk teljesen elvarázsolnak. Termékeim nagy szeretettel készülnek, a gyermekholmik készítése a szívem csücske. Egyszóval imádom csinálni. Ha találsz olyan darabot, ahol az én elképzelésem a Te ízléseddel találkozik, nagyon boldoggá tesz. Portékáimon érezni fogod a szeretetet, amivel készítettem. Két egyforma termékem nincs, csak egyedi darabokat készítek.
"Hiszek a kézimunka szívderítő erejében, utánozhatatlan bájában. Amíg ember él a földön lesz egyéni ízlése, értékes ötlete, és az ötletek és ízlések egyéni játékát gyár nem tudja úgy tükrözni, mint a kézimunka. "
Jó nézelődést és, ha valami megtetszik örömmel veszem. Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további szép napot kívánok! "Daniel"


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: