Diabetikus levendulás nyári piros alma dzsem

Kellemes, üdítő aromájú és - nem utolsó sorban - színű desszertlekvár palacsintába, vajaskalácsra, kenyérre. Szénhidrát tartalom: 10 g ...


Diabetikus levendulás nyári piros alma dzsem   
   

Diabetikus levendulás nyári piros alma dzsem leírása

Kellemes, üdítő aromájú és - nem utolsó sorban - színű desszertlekvár palacsintába, vajaskalácsra, kenyérre.
Szénhidrát tartalom: 10 g / 100 g

Diabetikus levendulás nyári piros alma dzsem jellemzői

kézműves termék, készítette: viharsarkilekvariu

egyéb tulajdonságok


színek

típus
fizikai

termékkód
3475224

feltöltve
2019. augusztus 5.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Diabetikus levendulás nyári piros alma dzsem szállítása

A feltüntetett szállítási díjak tájékoztató jellegűek. A szállítás pontos díja a mindenkori Postai díjszabás szerint kerül kiszámításra a megrendelt termék/termékek súlya alapján.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény utánvéttel 1 660 Ft 1 990 Ft

Diabetikus levendulás nyári piros alma dzsem alkotója: viharsarkilekvariu

viharsarkilekvariu
A Viharsarki Lekvárium "főzőmestere", Lévai Ildikó vagyok. A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyánkon, Szeregyházán, családi vállalkozásként működtetjük lekvárfőző műhelyünket.
A Viharsarok elnevezés történelmi időkre, egészen a 19. század második feléig nyúlik vissza. A mai értelemben vett Viharsarok Orosháza, Békéscsaba, Mezőkovácsháza és Mezőhegyes környékét magában foglaló földrajzi tájegység, az ország dél-keleti csücske. A Szeregyháza elnevezés egy falu nevét őrzi a középkori Gyula környékén létező. tíz kisebb közül, amelyek a tatárjárás, majd a török hódoltság évtizedei alatt eltűntek a föld színéről.

Mintegy harminc évvel ezelőtt kezdődött a szerelem a lekvárok és köztem, először csak a családnak, később a barátoknak kavargattam az édes finomságokat ?, majd szép apránként a lekvárfőző edények méretei megnőttek. 2007-ben, a tanyánk építésekor már tudatosan alakítottuk ki a lekvárkonyhát, kamrát, tárolókat, telepítettünk gyümölcsöst.
A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök és kisfiunk cukorbetegsége kapcsán a diabetikus készítmények is.

Törekvésünk a harmonikus ízvilág, a természetesség, ám legfontosabb, hogy egészséges termékeket kínáljunk az érdeklődőknek. Termékeink 2011-től "Gyulai termék" védjeggyel ellátottak.

Büszke vagyok rá, hogy 2018-ban elnyertem a Richter Főnix Közösség tagja díjat, többek között sikeres lekvárfőző pályafutásomért.
A lekvárok értékesítése többnyire fesztiválokon, vásárokon történik, mindemellett gyulai üzletekben, ajándékboltokban és az ország egyre több városában megtalálhatók a jellegzetes, kékfestős különlegességek.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek