Nyerj cuki Happy Bunny táskát a Meskán!

A Meskamázli heti nyereménye egy olyan kiegészítő, ami egyszerűen kiakasztja a cukiságfaktort: Bunnyguru nyuszis vászontáskájától garantáltan fülig szalad a jóérzésű ember szája. Mert a cukiságra igenis szükségünk van!

A cukiság lélektanának kutatói bizton állítják, hogy a mindennapi betevő cuki rohanó világunkban természetes szükségletünkké vált: igenis jólesik ellágyulni, képzeletben megsimogatni egy buksi fejet, a problémák és konfliktusok tengerében egy aranyos, mosolyra fakasztó szigetet találni!

 

Az egyedi kézműves Bunnyguru táska cuki nyuszkóval és szívderítő színkavalkáddal küzd a szürke hétköznapok ellen. Tarkaságával igazi vitaminbomba kiegészítője lesz a ruhatáradnak: használhatod bevásárláshoz (csak figyeld meg, hogy a piacon te kapod a legszebb gyümölcsöket vele) vagy utcai rohangászós válltáskaként, ha a barátnőiddel lógsz (készülj fel rá, mindenki rád mosolyog!), de a strandcuccot is belepakolhatod.

A táskát egy csajos pink színben pompázó Nyuszi arca díszíti. A mintát akrillal, többszöri átfestéssel vitte Bunnyguru az anyag felületére, így nem kell attól tartani, hogy idő előtt veszítene szívdöglesztő színéből a nyuszi. A nyuszi feje csillogó, színes strasszokkal van körbevarrva, és foltvarrással egy-két játékos kiegészítő is került mellé.

A rövid füles vászontáska mérete 36 x 41 cm. 100 % pamut termék, kifordítva, langyos vízben, kézzel mosható, hátoldalán vasalható.

 

Gyógyírként esne megtépázott lelkednek egy ilyen aranypofa nyuszkós tatyó? Vagy már kinőttél a cukiságot viselős korból, és egy ifjú és bohó leánykának szánod a pink nyuszit? Játssz Bunnyguru utánozhatatlan vászonszatyráért a Meskamázli oldalán (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

Előző heti játékunkon Anniescreative tengerész stílusú Orsi&Orsi táskáját esiposka nyerte meg, gratulálunk!

 

Cukiságüzön a Meskán...

Cukiszelekciónk szereplői: Bunnyguru, Lillanegra, Imolafashion, VesztlFanni, Lintu és Vattacukorhajulany termékei.