Meska blog

Óvodába megyek!

2021. július 27. - Szerző:

Meskacsapat

Nem tudjuk, a szülők, vagy a gyerkőcök izgulnak-e jobban a szeptemberi óvoda kezdés miatt :) Ajánlónkban olyan szépséges kézműves termékeket válogattunk csokorba, melyekkel bizonyára mindenkinek könnyebb lesz majd az ovis beszoktatás!

Tovább a bejegyzéshez

Találkozzunk a Meska szülinapján!

2021. július 21. - Szerző:

Meskacsapat

Ilyen még sosem volt! Szeretnénk ha személyesen is megismerhetnénk egymást :)Találkozz velünk július 22-én, és ünnepeljük együtt a 13. születésnapunkat!

Tovább a bejegyzéshez

Tart még a levendula szezon!

2021. július 16. - Szerző:

Meskacsapat

Ahogy egyre népszerűbb idehaza a mediterrán életforma, nem meglepő, hogy egyre több helyen találkozhatunk ezzel az eredetileg a Földközi-tenger mellékéről származó, pompás növénnyel. Még nem késő elmenni a számos hazai levendulás egyikébe és szedni egy pár csokor lila illatbombát!

Tovább a bejegyzéshez

Utazás a lecsó körül!

2021. július 07. - Szerző:

Meskacsapat

Egyre több helyen látni jó áron paprikát és paradicsomot, ami közismerten a magyaros lecsó alapja. Ám mint tudjuk, a változatosság gyönyörködtet, így érdemes megnézni azt is, hogy más népek ugyan mit kezdenek ezekkel a zöldségekkel. Csapjunk hát bele a lecsóba!

Tovább a bejegyzéshez

Rajzanak a szentjános bogarak!

2021. június 30. - Szerző:

Meskacsapat

Elindult a szentjánosbogarak mesebeli rajzása! Ne maradj le róla te sem!

Tovább a bejegyzéshez

Teljes gőzzel cseresznyeszezon!

2021. június 21. - Szerző:

Meskacsapat

Az első nyári gyümölcsök közé tartozik a ropogós cseresznye. Rengeteg fajtáját ismerjük, idényben érdemes rendszeresen enni, mert nyersen nagyon egészséges!

Tovább a bejegyzéshez

Boldog apák napját!

2021. június 16. - Szerző:

Meskacsapat

Június harmadik vasárnapja apák napja. A Meska táborát ugyan többségében nők, anyák alkotják, azért szép számmal szerepelnek apukák is mind az alkotók, mind a vásárlók között. Őket, és persze a többi apukát is köszöntjük az alábbi összeállítással!

Tovább a bejegyzéshez

Legyen Neked is zerowaste esküvőd!

2021. június 08. - Szerző:

Meskacsapat

Igyekszel környezettudatosan élni a hétköznapokban? Szelektíven gyűjtöd a szemetet, lekapcsolod magad után a villanyt, nem folyatod feleslegesen a vizet, és éjszakára kikapcsolod az árammal működő kütyüket? Ha neked is fontos környezetünk védelme, tedd környezetbaráttá az esküvődet is! Mutatjuk, hogyan!

Tovább a bejegyzéshez

Hangulat polip: mutasd meg a hangulatod!

2021. május 31. - Szerző:

Meskacsapat

A Meskára is megérkeztek a TikTok-ról már jól ismert kifordítható hangulat polipok kézműves változatai! Ha eleged van a magyarázkodásból aktuális kedvedet illetően, csak vedd elő kedvenc pihe-puha polipod és mutasd meg vele, hogy épp jó vagy rossz a hangulatod!

Tovább a bejegyzéshez

Gyermeknapi programajánló

2021. május 21. - Szerző:

Meskacsapat

Közeledik május utolsó vasárnapja, ami mint tudjuk, a gyerkőcöké :) Ha esetleg tanácstalan lennél, hogy mit csináljatok a jeles napon, olvasd el programajánlónkat!

Tovább a bejegyzéshez
  • 1 / 131