Rólunk

A Meska.hu Magyarország legnagyobb kézműves-designer online piactere. Az oldal 2005-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a kézműves szektorban az eladók és a vevők egymásra találását segítse. Megalapítása óta az ország egyik leglátogatottabb kézműves-design weboldalává fejlődött, célkitűzése pedig továbbra is az igényes kézműves alkotások, illetve az előállításukhoz szükséges alapanyagok internetes adásvételi lehetőségének megteremtése.

Az oldal célja az is, hogy a kismamák, hátrányos helyzetű emberek, valamint az idősebb korosztály is munkalehetőséghez juthasson igényes kézműves termékek készítésével.

Az oldalt havonta átlagosan felkereső közel 300 ezer egyedi látogató több mint félmillió oldalt tölt le. A kezdeti pár száz termékhez képest ma már 3600 kézműves van jelen a szegmensében piacvezető oldalon, több mint 110 00 ezer termékkel.

A Meska brand immár egy olyan név a piacon, melynek köszönhetően a kézzel készült termékeket kereső vásárlók széles köre néz körül a Meska eladói kínálatában és keresi az igényeinek megfelelő termékeket. Emellett pedig egyedi elképzeléseik rendelésekor is egyre többen böngésznek az oldalon, ahol a késztermékek mellett rendelésre készülő termékeket is találnak.

Meska logók

Ha van saját blogod, weblapod, és szeretnéd a látogatókat a Meska boltodba irányítani, akkor helyezd el az itt látható logók valamelyikét oldaladon, és linkeld alá saját Meskás boltod közvetlen elérhetőségét (www.felhasznalonev.meska.hu). Ezzel reklámozhatod eladó portékáidat és a Meska oldal népszerűsítéséhez is hozzájárulhatsz.