--- ---

Meska.hu - Magyarország legnagyobb kézműves design piactere

--- ---

Rólunk

  • Különleges egyedi, kézműves és vintage ajándékok lelőhelye.
  • 2022-ben az év Innovatív Magyar Brand díjazottja.
  • Évente több mint 4 M látogató, több mint 1 Mrd Ft átmenő forgalom és 55 M letöltött oldal, több százezer regisztrált felhasználó.
  • Közvetlen kapcsolat az eladók és a vevők között.
  • Értékesítsd kézműves vagy vintage termékeidet az ország egyik legnagyobb kézműves piacterén akár rendelésre is!
  • 2008-ban alakult, azóta több ezer hazai kézműves, designer vagy vintage terméket áruló eladó fő értékesítési pontjává, egyben a kreatív emberek közösségévé és a kézművesség szinonimájává vált.
Csapatunk

Nézd meg kik állnak a Meska csapata elnevezés mögött,
ismerj meg minket!

Meska csapatkép
Meska karácsonyi csapatkép
--- ---

Küldetésünk

Igényes kézműves alkotások, illetve az előállításukhoz szükséges alapanyagok, valamint vintage értékek internetes adásvételi lehetőségének megteremtése a méltányos kereskedelem szellemében.

Az oldal célja minél szélesebb körben népszerűsíteni a kézzel készült alkotásokat és különleges régiségeket, valamint növelni az egyedi, saját készítésű termékek elismertségét, és az internet adta lehetőségeket kihasználva közelebb hozni egymáshoz a szépet, egyedit értékelő embereket.

Fentieken kívül a MESKA.hu Kft. elkötelezi magát a környezetvédelem mellett is; a távolról érkező, bizonytalan eredetű és nagy környezetszennyezéssel járó árubehozatallal szemben a helyben készült, igényes termékek adásvételét szeretné népszerűsíteni.

Nő szürke, hosszú ujjú ingben, kezében fehér kerámia tál

A Meska online vásárterén havonta kb. 550.000 potenciális vásárló nézelődik és válogat az egyedi, kézzel készült termékek között. Értékesítsd Te is sikerrel alkotásaidat!