Meska blog

Ötletek a mentális egészség megőrzésére

2020. április 10. - Szerző:

alkotni

Lelkileg megterhelő a bezártság. Különösen az egyedül élő idősebbeknek, nagyszülőknek, mert nekik nincs annyi napi feladatuk, mint a fiataloknak, ami lekötné figyelmüket, ami miatt fontosnak érezhetik magukat. Ennek megoldására adok ajándékötleteket, akár anyák napjára, húsvétra, vagy csak úgy a probléma megoldására.

Tovább a bejegyzéshez

Indusztriális bútorok - Mi jöhet a raklap után?

2018. február 01. - Szerző:

kalapp

Néhány éve már, hogy betört a lakberendezésbe az indusztriál stílus. A csarnoklámpák és vasúti kerekek kedvelt kiegészítői lettek a nappaliknak és hálószobáknak, valamint megjelentek a használt utazóládákból és raklapokból készült bútordarabok is. A kopottas, töredezett festésű deszkák és faanyagok kitűnően képesek ellensúlyozni a letisztult belső terek sterilitását.

Tovább a bejegyzéshez

Hideg napokra, forró csokit!

2017. december 05. - Szerző:

SpaceChicken

A nagy nyári hőséget hátrahagyva, meleg takaróba burkolózva igazán jól tud esni egy nagy nagy bögre meleg ital.

Tovább a bejegyzéshez

Díszcserép - vagy amit akartok

2017. július 24. - Szerző:

Molma

Gondosan ápolt szobanövényeink megérdemlik, hogy szép, egyedi köntöst kapjanak. Ráadásul ezt mi magunk is elkészíthetjük néhány óra és némi pénz rááldozásával. Közben pedig rájövünk, hogy az így megszerzett tapasztalatokat a lakás többi részén is kamatoztathatjuk. Ehhez kíván néhány inspiráló ötletet adni ez a cikk.

Tovább a bejegyzéshez

Tűzírás a fa és a tűz találkozása

2016. május 30. - Szerző:

nagyfanyuvo

Régóta a természetes dolgok bűvöletében élek. Fa tárgyaimat tűzírással, vagyis pirográf technikával díszítem, meghagyva így a fa természetes szépségét, elevenségét.

Tovább a bejegyzéshez

Nem csak illatos és szép, hanem nagyon finom is.

2016. április 25. - Szerző:

SpaceChicken

Az orgona a május egyik legszebb virágzó díszcserjéje, amely gyönyörű lila vagy fehér virágaival és bódító illatával kápráztat el minket. Anyáknapi ajándékként nem csak a virágát ajándékozhatjuk, hanem süthetünk belőle finom kekszet, vagy főzhetünk belőle lekvárt és szörpöt is!

Tovább a bejegyzéshez

A jelen és a múlt édes íze

2016. március 21. - Szerző:

Hajnigrillazs1

Édes íz, mennyei élvezet. Természet adta kincsek, dió, mogyoró és minden földi jó, finom fűszerekkel. A grillázs egy olyan régi élvezeti cikk amit ma is méltán szeretünk!

Tovább a bejegyzéshez

Egy aranyműves műhelytitkai: SÜTŐDISZKOSZ

2015. szeptember 14. - Szerző:

fehercsaba

Milyen az ideális „FÉRFI AJÁNDÉK”? Lehessen használni, tükrözze a személyiséget, legyen rajta valami személyes utalás. Ha a párodat ilyesmivel kívánod meglepni nem árt, ha tudod is, hogyan készül. Nézd végig a képeket és meglátod mekkorát fog nézni, ha olyan fortélyokat magyarázol el neki, amikről szíved csücske még csak nem is hallott!

Tovább a bejegyzéshez

Hogyan is készül az Intarzia?

2015. május 19. - Szerző:

Andulino

Intarzia készítés képről-képre!

Tovább a bejegyzéshez

Tavaszvárás vidám színekkel

2015. február 20. - Szerző:

czakos

Az évnek ebben a szakaszában, amikor a tavasz közeledik és már alig várjuk, hogy a telet magunk mögött hagyjuk, a színek szerepe sokkal inkább előtérbe kerül. Ilyenkor szeretjük körülvenni magunkat vidám, színes dolgokkal, vágyunk mindenre ami nem szürke, mint a tél!

Tovább a bejegyzéshez
  • 1 / 6