Meska blog

75 évesen is élvezd az életet!

2021. április 07. - Szerző:

enekes

Emlékszem, Vilivel, a férjemmel, mennyit nevettünk régebben azon, hogy egy nyugdíjasnak soha nincs ideje. És mi történik? Egy pillanat alatt arra eszmélek, hogy a két porontyunk felnőtt, lett egy kisunokánk, és már nem arról beszélgetünk esténként, hogy milyen idióta volt ma a főnök, na nem azért, mert normális lett, hanem mert hogy már nincs, ugyanis mi is elfoglalt "nyuggerek" lettünk.

Tovább a bejegyzéshez

Szerelem a Covid idején

2021. február 14. - Szerző:

HidvegiBorbala

Egy kedves barátnőm életébe nemrég betoppant a nagybetűs szerelem! Mindez önmagában szuper hír, csakhogy a finoman szólva is rendkívüli állapotok nem éppen kedveznek a kezdeti romantikus randizgatásnak...Látva barátnőm dilemmáját, kreatív ötletelésbe kezdtem, hogy ha én lennék a helyében, vajon mit tennék?

Tovább a bejegyzéshez

Ötletek a mentális egészség megőrzésére

2020. április 10. - Szerző:

alkotni

Lelkileg megterhelő a bezártság. Különösen az egyedül élő idősebbeknek, nagyszülőknek, mert nekik nincs annyi napi feladatuk, mint a fiataloknak, ami lekötné figyelmüket, ami miatt fontosnak érezhetik magukat. Ennek megoldására adok ajándékötleteket, akár anyák napjára, húsvétra, vagy csak úgy a probléma megoldására.

Tovább a bejegyzéshez

Most viccelsz?

2019. szeptember 30. - Szerző:

Meskacsapat

A nevetés köztudottan jótékony hatással van szervezetünkre. A Meska alkotói szívükön viselik az egészséged. Íme néhány példa :-)

Tovább a bejegyzéshez

Hétvége van és már megint takarítanom kell?

2019. május 25. - Szerző:

Meskacsapat

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálunk hétközben annyira sok a program a suli-munkahely-edzés körökben, hogy szinte lehetetlen vállalkozás rendet és tisztaságot tartani otthonunkban. Ezért szinte mindig a hétvégére maradnak ezek a teendők.

Tovább a bejegyzéshez

Ki a kertbe!

2019. március 28. - Szerző:

Meskacsapat

Kellemes tavaszi hétvége ígérkezik. Élvezd Te is kinn a szabadban a simogató napsütést, a lágy szellőt és a vidám madárcsicsergést! Ha pedig a meskás tavaszi termékek közt szeretnél böngészni, íme egy kis segítség :-)

Tovább a bejegyzéshez

Hó volt, virág van

2019. február 08. - Szerző:

Meskacsapat

Itt a tavasz! Na jó, még azért nem húzott bele teljes gőzzel, de pár hóvirág már kibújt a földből. Akkor pedig mondhatjuk, hogy tavasz van, nem?

Tovább a bejegyzéshez

Ékszerek újrahasznosított papírból

2018. november 12. - Szerző:

Molma

Havonta tucatnyi reklámanyag érkezik a postaládánkban, s hamarosan a kukában landol – még jó, ha közben legalább belenézünk. De mielőtt kidobnánk a fölöslegesnek ítélt papírt, lássuk, mi is készülhet belőle!

Tovább a bejegyzéshez

Sütődiszkosz, te csodálatos!

2018. október 10. - Szerző:

fehercsaba

Az egyszerű igazságokat keresed? Akkor ültess fát, beszélgess óvodásokkal, vagy SÜSSÉL DISZKOSZBAN!

Tovább a bejegyzéshez

Kapcsold ki!

2018. március 23. - Szerző:

Meskacsapat

A Föld Órája mára már világméretű kezdeményezés, amely a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra irányítja rá az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét. A résztvevők március utolsó szombatján világszerte lekapcsolják 60 percre a fölösleges világítást.

Tovább a bejegyzéshez
  • 1 / 12