Óvodába megyek!

Nem tudjuk, a szülők, vagy a gyerkőcök izgulnak-e jobban a szeptemberi óvoda kezdés miatt :) Ajánlónkban olyan szépséges kézműves termékeket válogattunk csokorba, melyekkel bizonyára mindenkinek könnyebb lesz majd az ovis beszoktatás!

Na de mégis mi kell az óvodába?

Valószínűleg ovinként változó, hogy mit kell a szülőknek beszerezni a szeptemberi ovis beszoktatásig, de az biztos, hogy ovis zsák minden gyerkőcnek kell! Ebben fogják tárolni a váltóruhájukat, az alvós állatukat, és minden egyéb fontos tárgyat...Rendeld meg még időben csemetédnek a jelével ellátott zsákot!

Ki ne emlékezne a saját óvodai jelére?

A még olvasni nem tudó kicsik biztonságérzetét és eligazodását segítik ezek a kedves jelek, amikkel meg tudják jelölni a személyes holmijukat, például az óvodai akasztójukat! Az ovis jelből érdemes varrható vagy ragasztható példányokat is rendelni, hiszen ezekkel könnyedén megjelölhetjük a gyermek ruháit, cipőit vagy éppen a tornazsákját.

 

 

 

Fontos részlet az ovis hátizsák is, amire roppant büszkék szoktak lenni a kicsik...hiszen ez már olyan "nagylányos-nagyfiús" dolog, szinte már iskolás érzés! A Meskán saját, névre szóló hátizsákot is tudtok rendelni, ha még időben egyeztettek az alkotókkal ;)

Az óvodai beszoktatás talán legkényesebb pontja az ebéd utáni alvás, amit valljuk be, talán mi sem szerettünk annyira anno...Ha a mi gyerkőcünk is ódzkodik a dologtól, egy számára kedves mintájú ovis ágynemű szettel - no meg egy aranyos alvóállattal - biztosan gördülékenyebbé tudjuk tenni a dolgot!

Az ágynemű szett mellé beszerezhetünk ovis lepedőt is, ami a gumírozásnak köszönhetően több fajta matracra passzol majd.

A mi kedvencünk ez a József Attila Altatóját idéző, tűzoltós darab ;)