Bemutatkozik Hajdú-Bihar megye!

Tudtad, hogy a Meska bal oldali menüjében az "alkotók szerinti" majd az "elhelyezkedés" szerinti keresést választva lakhely alapján is nézelődhetsz az alkotók között? Mai bejegyzésünkhöz mi Hajdú-Bihar megye népszerű alkotói közt nézelődtünk!

Hajdú-Bihar megye Magyarország  egyik megyéje az Észak-Alföld régióban, területe és népessége alapján a negyedik legnagyobb; székhelye Debrecen. Természeti földrajzi szempontból a megye nem egységes, a szomszédos tájak áthúzódnak területére. Északkeleti részét a homokbuckás Nyírség dél-nyírségi résztáj alkotja. Közepén észak-déli irányban húzódik a Hajdúhát és a tulajdonképpeni Hajdúság. Nyugati részét a Közép-Tisza-vidék egyik tájegysége, a Hortobágy foglalja el. Déli pereme, a Berettyó-Körös-vidék átnyúlik a megye közigazgatási határain.

A Meskán 163 alkotó képviselteti magát a megyéből; fogadjátok Tőlük szeretettel ezt a kis válogatást, melyhez annabybure, cinegemadar, Iraba, noryanny, villonemez, szityikedesign, bizsubazar és kreativfamunkak termékeit használtuk fel!