Baglyos falióra - otthon & lakás - dekoráció - fali és függő dekoráció - falióra & óra - Meska.hu
Baglyos falióra - otthon & lakás - dekoráció - fali és függő dekoráció - falióra & óra - Meska.hu

Baglyos falióra

Készleten - azonnal szállítható
Saját tervezésű falióra. Önálló grafikai tervezés és kivitelezés, beleértve a kivágást is. Téma: Egy bagolypár ül a faágon, szemmel láthatóan szerelmesek. Sweet home felirattal. Óraszerkezet: Folyamatos járású. Az óra szép dísze lehet a szobának! Alapméret: 25 cm, de rendelhető nagyobb változat is. A képernyőn látható színek felbontása és a nyomdai színek felbontása kis mértékben eltérhet. Az elem nem tartozék.
Összetevők

akasztó, óraszerkezet, ongrofoam, akril festék, uv álló festék


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció, mindenmás


Jellemző
otthon & lakás, dekoráció, fali és függő dekoráció, falióra & óra, béka, név, családi, baráti, madarak, bagoly, baglyoocska, erdő, vintage, retro, divat, enteriőr, kisállat, fa, művészeti, extravagáns, stílusos, extra, szuper, falravaló, falidísz

Színek

mintás, narancssárga


Termékkód

2240736

A termékeket a leggondosabb csomagolásban szállíttatom a postán és futárszolgálattal. Az órákat kizárólag erre a célra tervezett dobozban, többszörös belső csomagolásban küldöm. Sérülés nagyon ritkán adódik, nyolc év alatt talán kétszer, de az a szállítás hibájából történt, amire én garanciát nem tudok vállalni! A termékeket ajánlott küldeményként adom fel, hogy még véletlenül se vesszen el. Bár minőségi kifogás termékeim iránt még nem történt, azért jelzem, hogy bármilyen kifogás esetén kérem keressen meg a Meska belső levelezési oldalán vagy a megadott privát drótposta címemen.
A személyes átvétel opció azt jelenti, hogy nálam vehető át a termék és nem azt, hogy tetszőleges helyre elviszem. Fontosnak tartottam leírni, mert sokan félreértelmezik és azt szeretnék, ha valamely helyre elvinném átadásra a terméket, de erre szolgál a posta és a futárszolgálatok,
Az óraszerkezetekre egy év a garancia. A garancia maga a számla, amelyet minden termékemhez mellékelek.
Visszáru: Természetesen előfordulhat, hogy a vevőnek nem tetszik a termék. Ilyenkor 14 napig bármikor visszaküldheti. Eredeti csomagolás nem szükséges, de a terméknek sértetlennek kell lenni. A visszaküldés költsége a vevőt terheli!

Mindenben állok a kedves vevők rendelkezésére, csak azt kérem, hogy kommunikáljunk. Bátran kérdezzenek, írjanak, válaszolok, mindenre létezik megoldás. A vevő mindig az első!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XV. kerület)
0 Ft 0 Ft
posta csomag - ELŐRE FIZETÉSSEL
2 890 Ft 3 190 Ft
Postán maradó - ELŐRE FIZETÉSSEL
1 590 Ft 1 990 Ft
Postai UTÁNVÉT
3 390 Ft 3 390 Ft

Baglyos falióra

Készítette

Kiokumitsu

Kiokumitsu

Igyekszem minden egyedi kérést megvalósítani! - eddig sikerrel...

5 (1206)

Kiokumitsu boltja  ›

Róla mondták

“Igényes és szépen kivitelezett házszámtáblát kaptam, a házunk éke! :) Csak ajánlani tudom, a terméken kívül a kommunikáció is tökéletesen zajlott!”

NoraSzentpeteri

Egyedi rendeléseket is vállal

Kiokumitsu további termékei


Hasonló termékek