Waldorf jellegű derűfogó nemeztündér 16cm!

Köszönöm, hogy betértél hozzám-hozzánk:-) Nemez tündérek a szívem csücskei, talán a kedvenc alkotásaim, ahogyan alakulnak, a kezeim al...

kézműves termék, készítette: Kezmuvesjosagok
anyaga: gyapjú, nemez, zsenília drót, damil, cérna
technika: nemezelés

Waldorf jellegű derűfogó nemeztündér 16cm!


   
   

Waldorf jellegű derűfogó nemeztündér 16cm! leírása

Köszönöm, hogy betértél hozzám-hozzánk:-)
Nemez tündérek a szívem csücskei, talán a kedvenc alkotásaim, ahogyan alakulnak, a kezeim alatt,imádom minden fázisát, szinte beszélnek hozzám, hogy milyennek szeretnék magukat láttatni:-)Sosem tervezem meg őket előre, alakulnak ahogyan szeretnének.
Merinói fésült gyapjúból készültek, tűnemezeléssel ezek a pille könnyű nemez tündérkék. Bárkit jókedvre derítenek, nyugalmat árasztanak magukból. Dekorációs célra, akár egyedi ajándéknak egyaránt kitűnő választás. A tündérkén alig látható fellógatásra alkalmas damil található. Különleges technikával és tűnemezeléssel készültek, merinói fésült gyapjúból, A gyapjú festéshez magas minőségi, nem mérgező, Svájcban gyártott szintetikus festéket használnak, amely Oeko Tex 100 és EU Ecolabel textil minőtéssel rendelkezik (EU Commission decision 2002/371 / EC) Mules-féle műtét nélkül, állatbarát módon tartott és nyírt birkák gyapjából származó, természetbarát termékből készülnek.Finomság: 26-27 micro
Tündér magassága:16cm
Fellógatható damil hossza kb:10-12 cm
Ha időd engedi és kalandoznál egy kicsit virtuálisan boltocskámban, tekintsd meg kérlek összes termékemet, sosem lehet tudni, mi az ami rád vár,ami megszólít:-)
Sokszor keresnek meg egyedi, olykor különleges kérésekkel, megrendelésekkel,amiket mindig jó szívvel fogadok és ígyekszem legjobb tudásommal elkészíteni a megálmodott terméket.

Waldorf jellegű derűfogó nemeztündér 16cm! jellemzői

kézműves termék, készítette: Kezmuvesjosagok

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3967593

feltöltve
2020. december 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Waldorf jellegű derűfogó nemeztündér 16cm! szállítása

Személyesen átvehető a megvásárolt termék előre egyeztetett időpontban Budapesten a Keleti Pályaudvarnál.Postázni csak előre utalás esetén áll módunkban.Fontos!A legoptimálisabb postai díjszabást keressük ki Önnek a Postadíj kalkulátor segítségével, így mielőtt megvásárolná termékünket célszerű üzenetben érdeklődni mennyi lenne az Ön által kiválasztott postai mód alapján a termék posta költsége.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 450 Ft 1 650 Ft
FoxPost 1 100 Ft 1 200 Ft

Waldorf jellegű derűfogó nemeztündér 16cm! alkotója: Kezmuvesjosagok

Kezmuvesjosagok
Sok szeretettel köszöntünk oldalunkon!
A többes szám nem véletlen, hiszen én csak a pénzügyekért vagyok felelős, illetve apróbb barkácsolásokban segítek és az alapanyagok beszerzésében veszem ki a részem.Feleségem egy személyben az alkotó:Szilágyiné Évi át is adom neki a szót:
Köszöntelek látogató:-) Sok technikát elsajátítottam az évek folyamán így elég széles a termék skálánk, az álomfogókon át a nemez tündérekig az apró figyelmességektől a nagyobb ajándékokig minden megtalálható termékeink között.Fontos számomra, hogy csak minőségi alapanyagokkal dolgozzam, és amikor alkotok minden energiámat és összpontosításomat az adott munkámra fordítsam.Bármilyen kérdéssel kéréssel keressetek bizalommal. Kellemes nézelődést kívánunk:Szilágyi Zoltán/Szilágyiné Évi

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek