Tűnemezelt tulipán tündér, a kalapja vizes nemezeléssel készült. Kedves ajándék lehet, sok szeretetet alkottam bele. Fellógatható tündé...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyaga: gyapjú, zseniliadrót
technika: nemezelés

Tulipán tündérke


   
   

Tulipán tündérke leírása

Tűnemezelt tulipán tündér, a kalapja vizes nemezeléssel készült. Kedves ajándék lehet, sok szeretetet alkottam bele. Fellógatható tündérke.
Mivel 100 %-ban természetes anyagból készült, azt javaslom pár havonta tedd be egy-egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg beleköltöző ruhamolyok pici lárvái elpusztuljanak benne. De ez inkább akkor fordulhat elő, ha elteszed valamilyen zárt helyre. Ha kint hintázik valahol, akkor szinte soha.

Tulipán tündérke jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
4110217

feltöltve
2021. április 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tulipán tündérke szállítása

Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft
postán maradó 915 Ft 915 Ft
elsőbbségi postán maradó 1 055 Ft 1 055 Ft

Tulipán tündérke alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben. Hiszem,hogy a látható világon túl is van élet: angyalok, manók, tündérek vigyázzák a lépteinket szerettel, aggódva, vigyázva. Őket keresem és formázom, ha épp engedik magukat tetten érni, leginkább a természetben. Az hogy mit éreznek, Nálad dől majd el kedves vásárlóm: arctalan figurájukba Te leheled a lelket. :-)
Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!
https://www.instagram.com/tunder_lak/

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek