Ez a manóka igazi gyógyító erőket visz az otthonotokba: a gyapjú és a tarisznyájában lévő kis ásvány együtt jótékony erőket mozgat meg ...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyaga: gyapjú, zseniliadrót
technika: nemezelés

Gyógyító manó ásvánnyal


   
   

Gyógyító manó ásvánnyal leírása

Ez a manóka igazi gyógyító erőket visz az otthonotokba: a gyapjú és a tarisznyájában lévő kis ásvány együtt jótékony erőket mozgat meg a világban. Én hiszek ebben. :-)
A babáimat Neem olajjal kezelem miután elkészültek. Ez egy Indiában őshonos fa préselt nedve, ami teljesen természetes és organikus anyag, alkohollal van keverve, így nem hagy nyomot a babákon . Hosszútávú, hatékony védelmet nyújt poratkák és különböző rovarok ellen, megakadályozza a molyosodást. Emellett én még azt is javasolom, hogy ha egy termék nagyon idényjellegű (pl.karácsonyi) tehát hosszabb időre el fogod tenni, akkor időnként pár napra tedd be a mélyhűtőbe, mert az is megakadályozza a peték kikelését. Illetve a jól bevált levendula és fahéj jöhet még szóba.

Gyógyító manó ásvánnyal jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
összetevő

technika


színek

típus
fizikai


termékkód
4110267

feltöltve
2021. április 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gyógyító manó ásvánnyal szállítása

Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft
postán maradó 915 Ft 915 Ft
elsőbbségi postán maradó 1 055 Ft 1 055 Ft

Gyógyító manó ásvánnyal alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben. Hiszem,hogy a látható világon túl is van élet: angyalok, manók, tündérek vigyázzák a lépteinket szerettel, aggódva, vigyázva. Őket keresem és formázom, ha épp engedik magukat tetten érni, leginkább a természetben. Az hogy mit éreznek, Nálad dől majd el kedves vásárlóm: arctalan figurájukba Te leheled a lelket. :-)
Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!
https://www.instagram.com/tunder_lak/

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek