Home szív dekoráció szett_halvány türkiz zöld

Készítettem 5 db felakasztható szív alakú, tavaszi/nyári hangulatú dekorációt, melyet flíz anyaggal töltöttem meg. A mintákat gondosan...

kézműves termék, készítette: MonMonde
anyaga: zsineg, textil, flíz, fém kapocs
technika: varrás, decoupage, transzfer és szalvétatechnika

MonMonde szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 04. 25-ig nem lehet megvásárolni.

Home szív dekoráció szett_halvány türkiz zöld


   
   

MonMonde szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 04. 25-ig nem lehet megvásárolni.

Home szív dekoráció szett_halvány türkiz zöld leírása

Készítettem 5 db felakasztható szív alakú, tavaszi/nyári hangulatú dekorációt, melyet flíz anyaggal töltöttem meg. A mintákat gondosan összeválogatva transzfer technikával vittem fel a textil anyagra. A szettet felhasználhatod lakásod dekorálására, tavaszi/ nyári dekorációid kiegészítőjeként, vagy akár ajándékként is.
Méretük: 3 db nagyobb 10x7 cm+akasztó (spárga)
2 db kisebb 9x5 cm+ akasztó
5 db szív /garnitúra /2500 ft
Agyag: pamutvászon
Szín: halvány türkiz zöld színűek, 3 db sima és 2 db anyagában csikos
(A temék nem vízálló.)

Home szív dekoráció szett_halvány türkiz zöld jellemzői

kézműves termék, készítette: MonMondeszínek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
4112081

feltöltve
2021. április 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Home szív dekoráció szett_halvány türkiz zöld szállítása

Szállítási költség számításakor a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összeget számítom fel. Termékeim feltöltésekor megadott szállítási díjak, tájékoztató jellegűek.

Több termék vásárlása esetén:
Kérlek vedd figyelembe, hogy az alapértelmezett postaköltség alatt szereplő Több termék vásárlása esetén lévő rubrikába minden esetben egy termék vásárlása esetén megadott végösszeget adom meg, mivel több termék vásárlása esetén a szállítás díja a termékek pontos súlyától függ, amit nem ismerek előre. Amennyiben több terméket vásárolsz, leveled/csomagod összeállítása után értesítelek a szállítási költség pontos összegéről. Kérlek, csak ez után utald részemre a vételárat.

A leveleket/csomagokat minden esetben ajánlottam adom fel, amennyiben igényeled elsőbbségivel.
Utánvéttel nem postázok.

Postán maradó küldeményként is postázok (2 kg-ig van rá lehetőség), de ebben az esetben szükségem van annak a postának a pontos címére, számára, ahova kell küldemem a küldeményt, ill. ahova a vevő bemegy érte.
pl.: Budapest, 10. Posta Cím: 1102, Bp., Kőrösi Cs. stny. 5.
Ha a szállításnak ezt a módját választod, én a feladás után minden esetben elküldöm részedre a feladáskor kapott küldemény számát, azonban továbbiakban a vevő felelőssége az után érdeklődni, bizonyos határidőn belül (10 munkanap) a küldeményt átvenni. Az át nem vett küldeményeket 10 munkanap után vissza postázzák címemre. Kérlek vedd figyelembe, hogy többszöri postázást, csak a postaköltség ismételt kifizetése után tudom elindítani.
FONTOS!!! A küldeményt levélként adom fel, így értesítést nem fogsz kapni a Postától, neked kell a küldemény felől érdeklődnöd. Azonban segítségként, ha az általam elküldött küldeményazonosítot beírod a Magyar Posta KÜLDEMÉNY NYOMKÖVETÉS oldalán, akkor láthatod, hogy megérkezett-e a csomagod/leveled.

FONTOS!! Több termékem egyszerre történő vásárlás esetén a Meska oldalam minden esetben csak a GLS futárszolgálatot ajánlja fel -, mint egyetlen szállítási lehetőség!! Vásárlás esetén (csak egyszerre több termékem vásárlásakor) nyugodtan jelöljétek be a futárszolgálatot, én minden esetben rákérdezek, esetleg Foxpost, vagy Postán maradó szállítással szeretnéd e a csomagodat átvenni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Postán maradó, előre utalás 915 Ft 915 Ft
Foxpost autómata S méretű 1 099 Ft 1 099 Ft

Home szív dekoráció szett_halvány türkiz zöld alkotója: MonMonde

MonMonde
Kedves Látogató/Vásárló!

Emese vagyok, két gyermek anyukája.
Mind a két nagymamám varrónő volt, így gyermekkorom óta körülvesz az egyedi alkotásokkal teli világ.
Hobbim a varrás, de más technikákat is szeretek felhasználni, azokat variálni (pl. gyöngyfűzés, kötés, horgolás, foltvarrás) egy-egy alkotásomnál. Szeretek tervezni, kísérletezni különböző anyagokkal. Kedvenc színeim a pasztell színek világa, ugyankkor gyermekeim teret nyitottak az élénkebb színek irányába is.

Minden termékemet szívvel lélekkel készítek. Kérlek vedd figyelembe, hogy egyedi termékeimet nem tudom ugyanabból az anyagból ismét elkészíteni, max. csak egy hasonló anyagból. Egy-egy alkotásom tervzésénél, méretezésénél fontos szempontom a postai szállítási költégek figyelembe vétele. Célom, hogy minőségi, igényes termék kerüljön hozzád, minnél kedvezőbb szállítási költéggel. Személyes átvételre is van lehetőséged a XVIII. kerület több pontján, Sárkánycenter, Lőrinczi piac, ill. KÖKI Terminálban.

Ha elkelt termékeim felkeltették érdeklődésedet, vagy esetleg kérdésed lenne egy adott termékkel kapcsolatban, jelentkezésedet szívesen várom belső üzenetben.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek