GREENERY WHITE FLOWER poháralátét (plexi / akril) - esküvő - emlék & ajándék - köszönőajándék - Meska.hu
GREENERY WHITE FLOWER poháralátét (plexi / akril) - esküvő - emlék & ajándék - köszönőajándék - Meska.hu

GREENERY WHITE FLOWER poháralátét (plexi / akril)

Neked készül kb. 14 munkanap alatt
GREENERY WHITE FLOWER NÉVRE SZÓLÓ POHÁRALÁTÉT (kör vagy lekerekített sarkú négyzet) A poháralátét 1 db egyoldalt nyomtatott plexi/akril lapból áll + tervezési díj NINCS - 110x110 mm méretű lekerekített sarkú négyzet vagy 110 mm átmérőjű kör - névre szóló kivitel (ültetőkártyaként funkcionál) - minimum rendelési mennyiség: 50 db Elegáns és hasznos ajándék, amit garantáltan senki nem fog az asztalnál hagyni :) Lehet csak köszönőajándék vagy ültetőkártya is egyben. Más grafikát szeretnél a poháralátétre? Egyeztessünk üzenetben :) A poháralátét grafikájához passzoló kiegészítőket is tudsz rendelni: - meghívó - tanúfelkérő - ültetőkártya - menükártya - asztalszám - ültetési rend - emlékkönyv - címkék - táblák, feliratok - boros és pálinkás címke ----------------------------------------------------------------------------- 1. Az ár a képen látható grafikára vonatkozik, természetesen személyre szabott szöveggel. Minimum rendelés: 50 db 2. Gyártásba kizárólag e-mailben jóváhagyott grafika kerül. 3. Az ár tartalmaz 2 db szövegbeli módosítást, mely szintén e-mailes üzenetváltásban történik. 4. A végleges jóváhagyás után, kizárólag banki átutalás után kezdődik meg a gyártás, kb. 10 munkanappal kell számolnod a kivitelezést tekintve. 5. Egyedi elképzeléseiddel, keress bátran! ----------------------------------------------------------------------------- RENDELÉS: 1. Tedd a kosárba a meghívót a vásárolni kívánt mennyiségben. 2. A vásárlás után a megadott e-mail címre várom a meghívó szövegét és programleírását (opcionális). 3. 4-5 napon belül e-mailben megkapod a látványtervet az általad küldött szöveggel (módosítani 2x van lehetőséged a szövegen). 4. A végleges jóváhagyás és az összeg beérkezte után kerül gyártásba a meghívó. 5. A gyártás megkezdését követően 10 munkanapon belül feladásra kerül a csomag. ----------------------------------------------------------------------------- A Meska boltban megtalálható termékére mind igaz, hogy egyedi elképzelés alapján készülnek általam, részben digitalizálva, hiszen a meghívó előkészítése számítógépen történik és nyomdagéppel kerül kivitelezésre. A termékek minden esetben egyesével kerülnek ellenőrzésre, majd a következő munkafázisba, ahol összeállításra kerülnek egyesével (vágás, hajtás, ragasztás, lyukasztás, masnizás, csomagolás). A termékek alapanyaga prémium minőségű kreatív matt, texturált vagy gyöngyházfényű papír (bizonyos termékeknél újrahasznosított), jelen esetben plexi (akril).
A megrendelést követően emailben történik a kommunikáció, és a látványterv véglegesítése. Kizárólag írásban jóváhagyott grafika kerül gyártásba!
Összetevők

plexi


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
esküvő, emlék & ajándék, köszönőajándék, nude, pasztell, esküvő, meghívó, greenery, plexi, akril, zöld, poháralátét, köszönőajándék

Színek

fehér, zöld


Termékkód

4520125

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Debrecen)
0 Ft 0 Ft
Átvételi pont Debrecenben
0 Ft 0 Ft
GLS házig
2 350 Ft 2 350 Ft
GLS csomagpontra
2 050 Ft 2 050 Ft

GREENERY WHITE FLOWER poháralátét (plexi / akril)

Készítette

rosecard

rosecard

#alittleattention #specialoccasion

4.5 (215)

rosecard boltja  ›

Róla mondták

“Kiváló minőség, rugalmas ügyintézés.”

orosz794 orosz794

Egyedi rendeléseket is vállal

rosecard további termékei


Hasonló termékek