Digitális esküvői értesítő, letölthető meghívó, esküvői program változás, digitálisan küldhető meghívó, E-meghívó - esküvő - meghívó & kártya - meghívó - Meska.hu
Digitális esküvői értesítő, letölthető meghívó, esküvői program változás, digitálisan küldhető meghívó, E-meghívó - esküvő - meghívó & kártya - meghívó - Meska.hu

Digitális esküvői értesítő, letölthető meghívó, esküvői program változás, digitálisan küldhető meghívó, E-meghívó

Okos telefonon küldhető, letölthető esküvői programváltozás. Kérhető egyedi szöveggel is meghívóként! A termék tartalmazza: * 1db személyes adatokkal, szöveggel kiegészített PDF file a képen látható grafikával. A file méretét az okos-telefonokhoz igazítottuk. Ha egyedi méretben szeretnéd a PDF file-t, kérlek ezt külön jelezd a rendelés leadásánál. Az okos-telefonokra méretezett file nem alkalmas nyomtatásra! Amennyiben a képen szereplő grafikán változtatni szeretnél, extra szerkesztési díj ellenében lehetőséged van rá. Kérlek vedd fel a kapcsolatot, ha más mintát, virágot szeretnél. A RENDELÉS MENETE: 1. A megfelelő mennyiségű terméket tedd a kosárba és indítsd el a vásárlást, megadva a szükséges adatokat: Pár neve, időpont, egyedi szöveg, stb. 2. A rendelésről mi kapunk egy értesítést. 3. Amint beérkezik a termék ára, elkészítem a mintát, amit email-en küldök el részedre. Ezt a mintát javíthatjuk, illetve ha megfelel, akkor a jóváhagyásod után a megadott email címre PDF file-ként továbbítom részedre. FIGYELEM: A küldött szövegen mi nem változtatunk! Sem helyesírási hibát, sem pedig elütést nem javítunk ki. Minden szó úgy másolok át, ahogyan azt nekem elküldted! Átfutási idő 2 munkanap. Egyedi rendelési igény esetén kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot mielőtt megrendelnéd a terméket. A kész termékeken a vízjel nem látható! A képeken látható minden egyéb dekoráció csak illusztráció, nem képezi a termék részét (tehát nem küldünk okos-telefont, virágot vagy szalagot, stb.) SZERZŐI JOG: A terméken található grafika, valamint a hozzá tartozó képek szerzői jogvédelem alatt állnak és a szerzői jog ide vonatkozó részei védik. A termék megvásárlásával a grafika tulajdonjoga nem kerül át a vásárlóra, az továbbra is az alkotó tulajdonát képezi. Copyright StudioIN Budapest
Összetevők

pdf file, digitális file


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
esküvő, meghívó & kártya, meghívó, digitális, covid, esküvő, pdf, letölthető

Színek

fehér, fekete, zöld


Termékkód

4571090

A terméket alapvetően elsőbbségi küldeményként postázzuk.
A szállítási költség a csomagoló anyag árát is tartalmazza.

POSTAI LEVÉLFELADÁS (Elsőbbségi, AJÁNLOTT!!): 1.100,-Ft
POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT KÜLDEMÉNY (500 g-ig) 1.100,-Ft
POSTÁN MARADÓ CSOMAGKÜLDEMÉNY 2KG FELETT: 1.890,-Ft
MPL POSTAI CSOMAGFELADÁS (KISZÁLLÍTÁSSAL): 1.690,-Ft
Postai csomagot kiszállítással vagy postán maradóként
- A4-es lapméretet meghaladó termékek esetében (tehát bögrék, A3 print, 30x30cm-es 23x23 cm-es printek), a bögrék és egyéb nem szabvány levél méretű csomagok esetén lehet megjelölni

FIGYELEM! A 'POSTÁN MARADÓ" KÜLDEMÉNYEKRŐL A MAGYAR POSTA NEM KÜLD KÜLÖN ÉRTESÍTÉST! Ezekért a küldeményekért a Meska által küldött "Postázva” értesítést, illetve az emailben küldött ragszám alapján kell érdeklődni a postán.
Magyar Posta "postán maradó" szolgáltatása számunkra eddig biztonságosnak bizonyult.
Az A4-es lap méretet meghaladó küldeményeket a drága csomag kiszállítás helyett postai ajánlott küldemény árában tudjuk ebben a formában elküldeni részedre (FIGYELEM! IDE TARTOZIK A BÖGRE IS, mert a magassága meghaladja a 2cm-t!)
Sajnos erről a Magyar Posta nem küld külön értesítőt, de a feladás tényéről a Meskától is kapsz értesítés, amiben jelzik, hogy a terméket elpostáztuk, valamint mi is jelezzük, hogy a termék útnak indult. A feladás után már másnap érdeklődhetsz a postán a küldemény felől, amelyet személyi igazolás bemutatása után a kiadnak!
A csomagod holléte felöl neked kell érdeklődnöd a Postán, ahol a beérkezéstől számítva még 10 napig őrzik azt, ezután visszaküldik hozzánk.

Csomagfeladás alapára GLS FUTÁRRAL: 2.120-Ft-tól. A csomagfeladási ár súlytól és mérettől függően változhat.Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Digitális átadás
0 Ft 0 Ft

Digitális esküvői értesítő, letölthető meghívó, esküvői program változás, digitálisan küldhető meghívó, E-meghívó

Készítette

Studioin

Studioin

Meghívók tervezése és nyomtatása bármilyen alkalomra. Személyre szabott grafikák otthonra vagy ajándékba.

5 (1066)

Studioin boltja  ›

Róla mondták

“Elbűvölően kedves képeslapok hihetetlenül igényes kivitelben. Finom, lekerekített szélek, ünnepien csillogó boríték, valódi csillámok, szép textúrák, az egész egy kis karácsonyi szívlágyítás. A boríték, amiben a Feladó küldi ugyanerről a figyelemről és bájról tanúskodik. ”

andika007

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

Studioin további termékei


Hasonló termékek