Larimar (delfinkő) nugget ásvány karkötő  - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu
Larimar (delfinkő) nugget ásvány karkötő  - ékszer - karkötő - bogyós karkötő - Meska.hu

Larimar (delfinkő) nugget ásvány karkötő

Ásvány neve, mérete: Larimár: hosszúkás kicsit lapított gömbölyített szemek. Mérete: 0,6 - 1,5 cm közöttiek. Hossza: 17,5 cm Fűzés módja: erős, rugalmas gumidamil. LARIMAR (KÉK PEKTOLIT, DELFINKŐ, ATLANTISZI KŐ) Az új idők köve Csakra: torokcsakra Csillagjegy: Oroszlán A larimar hatása: Harmonizálja és fokozza a szervezet öngyógyító erőit. Erős hatása van a fej, a torok és a mellkas területére. Fájdalomcsillapító és stresszoldó hatása is közismert. Élénkíti az agy tevékenységét. Erőt ad ötleteink megvalósításához, segíti a szellemi növekedést. Új felismerésekkel gazdagodhatunk általa, amely segítségével meg is valósíthatunk, s életünk részévé tehetünk. Kilendít passzivitásunkból, javítja tetterőnket. Belső nyugalmat ad. A félelem, a szenvedés, és az eltúlzott érzelmek feloldásában segít. A tiszta tenger-energia, a napfény, az öröm és a belső boldogság rezgéseit és a szeretet új energiáit sugározza ki magából. A szeretet energia magasabb szintű aspektusai felé tereli és vezeti a szívet és a lelket. Finoman és észrevétlenül vezet, támogat, erősít, bátorságot és hitet adva gyógyít. A tiszta tenger-energia, a delfinszeretet, a szabadság, az önzetlenség, a gyermeki önfeledt pajkos játékosság, az őszinteség, a napfény, az öröm és a belső boldogság rezgéseit és a szeretet új energiáit sugározza ki magából. A szeretet energia magasabb szintű aspektusai felé tereli és vezeti a szívet és a lelket. Finoman és észrevétlenül vezet, támogat, erősít, bátorságot és hitet adva gyógyít. A tengerben fénylő napsugarakra emlékeztető larimar egy különleges mintájú, kék kő, mely a pektolitok családjába tartozik. Érdekessége, hogy a Földön csak egyetlen helyen, Dominika szigetén található meg. Némelyek az elsüllyedt Atlantisz kövének tekintik. A delfinek sajátos és jellegzetes hullámzása, a hullám mozgása, ahogy a hatalmas víz tömegen áthatol a gyógyító napfény simogató sugarai, lágyan ringatózva, különböző fényjátékokat, fényformákat és egy egybefüggő fényháló - rendszert alkotva a vízfelszín alatt, olyan ez, mint egy élő kollektív Szeretettánc, mely a delfinek és bálnák szívéből születik szüntelen. Ugyanígy alkotta meg a Természet Ereje a maga ritka csodáját, a Larimart, mely egy anyagba ötvözi és tükrözi mindezt.
Összetevők

ásvány, gumidamil


Technika

gyöngyfűzés, gyöngyhímzés


Jellemző
ékszer, karkötő, bogyós karkötő

Színek

ezüst, fehér, kék


Termékkód

4626068

Minden ékszert, lakásdekorációs tárgyat, szappan csokrot gondos csomagolásban küldök. Ajánlottan vagy ajánlott elsőbbségivel, MPL postacsomagként, postán maradó MPL csomagként, Foxpost vagy posta csomagautomatába. Ha a nagysága miatt nem fér be a levélszekrénybe (2,4 cm felett), akkor postán maradó lesz az ajánlott levél. A nagyobb szappan csokrokat nagyságuk és törékenységük miatt nem tudom ajánlott levélként küldeni.
Utánvételes szállításra nincs mód!
A szállítási cég (Posta, Foxpost) hibájából történő károk miatt, valamint az elveszett, más által átvett csomagok, ajánlott levelek miatt, nem tudok felelősséget vállalni!
Személyes átvétel: Kispest Kossuth Lajos u.

Minden ékszerre, egy hét garanciát vállalok! Természetesen, ez nem vonatkozik, a nem rendeltetés szerű használatból eredő károkra / leejtés, megkarcolás stb./
Ha gondod van, írj, és orvosoljuk!
Köszönöm, hogy elolvastad!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
660 Ft 975 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel
725 Ft 1 140 Ft
Foxpost csomagautomatába előre fizetéssel
1 100 Ft 1 100 Ft
MPL postacsomag postán maradó előre fizetéssel
1 790 Ft 1 790 Ft
GARANTÁLT 1 munkanapos MPL postacsomag előre fizetéssel
2 395 Ft 2 395 Ft
MPL postacsomag csomagautomatába előre fizetéssel
1 100 Ft 1 100 Ft
MPL postacsomag előre fizetéssel
2 060 Ft 2 060 Ft

Larimar (delfinkő) nugget ásvány karkötő

Készítette

Katiakezmuves

Katiakezmuves

Egyedi elképzelés, egyedi stílus , közös megvalósítás.

5 (122)

Katiakezmuves boltja  ›

Róla mondták

“Igényes, szép és egyedi terméket kaptam. Pontosan olyan lett amilyet kértem. Minden szempontból pozitív és megbízható eladó! Csak ajánlani tudom! :)”

Soul Soul

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

Rendelhető: 1 db

Katiakezmuves további termékei


Hasonló termékek