Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu
Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu
Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu
Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu
Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu Tavaszköszöntő poncsó - ruha & divat - női ruha - poncsó - Meska.hu

Tavaszköszöntő poncsó

Készleten - azonnal szállítható
Prémium minőségű fonalból készült ez a mutatós, kényelmes, örök divatú poncsó. Eleje-háta hosszúsága 38 cm, karoknál 29 cm, egy 7 cm átmérőjű mobilizálható virág díszíti. Praktikus viselet szoknyához, nadrághoz egyaránt. Az utcán nem fog szembejönni, egyedi darab! Színei: lila, türkiz, pink, zöld és nap sárga. Hordható hagyományos módon, vagy úgy, hogy a hosszabb része van a karoknál. Az első fotón valósághűek a színek. Extra puha, meleg, könnyű poncsó. Szeretettel várja leendő gazdáját. Kézi mosást javasolok langyos vízben, hogy sokáig szép maradjon. / 3 TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTAKÖLTSÉGET VÁLLALOM!!!! /
Összetevők

akril


Technika

horgolás


Jellemző
ruha & divat, női ruha, poncsó, pelerin, vállkendő, gyerek, horgolt, kislány, poncsó

Színek

lila, sárga, türkiz


Termékkód

4670889

Minden esetben ajánlott küldeményként küldöm a terméket követhetősége miatt. Az árú épségének megóvása érdekében bélelt borítékban postázok, a számlát mellékelem a vásárolt termékhez. " A 3 TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN A POSTÁT FIZETEM POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT!", Az AKCIÓS termékek vásárlására nem vonatkozik a postaköltség átvállalása!!!
Utánvétes postázást nem vállalok. A termék átvételéről értesítést kérek és a vásárlói vélemény megadását előre is megköszönöm!
Átvételtől számított 5 napon túli minőségi reklamációt nem fogadok el!!!
VÁLTOZÁSOK A LEVÉLSZEKRÉNYBE NEM KÉZBESÍTHETŐ KÜLDEMÉNYEK ESETÉBEN

A Magyar Posta 2017. január 1-jétől az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, csomagként kezeli és kézbesíti, melynek feladása 1.490.-Ft.
A Magyar Posta mindig törekszik a felmerülő ügyféligények minél magasabb szintű kiszolgálására, és folyamatosan ezekhez igazítja szolgáltatási portfólióját. Éppen ezért az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, 2017. január elsejétől csomagként kezeli és így kézbesíti. A változás egyik legfontosabb előnye, hogy a küldemények a teljes szállítási folyamat során nyomon követhetőek mind a Magyar Posta honlapján, mind pedig mobilapplikációján keresztül.
Ezeket a küldeményeket (amelyek eddig levélként kerültek feladásra, de csomag jellegűek voltak) a Magyar Posta belső elnevezésében „amorfként” azonosítja. Amorf küldeménynek számít az a küldemény, amelyiknek egyik, vagy több oldala is nagyobb, mint 32,4 x 22,9 x 2,4 cm (hosszúság, szélesség, magasság). Szóba jöhet még a POSTÁN maradó küldés, ami olcsóbb, de nem értesítenek ki, ha megérkezik és be kell menni érte a postára.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Veszprém megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
2 100 Ft 2 100 Ft
Postán maradó ajánlott előre fizetéssel
1 100 Ft 1 200 Ft
  • Késztermék, azonnal szállítható
  • Kézműves termék
  • Anyaga: akril
  • Technika: horgolás

Tavaszköszöntő poncsó

Készítette

Daniel

Daniel

Szívvel-lélekkel, szeretettel!

5 (365)

Daniel boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szép, színvonalas kézműves terméket kaptam kézhez. A kommunikáció és a postázás korrekt és gyors volt. Köszönöm szépen! Üdvözlettel, Zsuzsa”

Szuzsanna

Elérhető: 1 db

Daniel további termékei


Hasonló termékek