1 db. Botanikai illusztráció, növényes falikép: bükkfa, diófa. Konyhai dekoráció, vintage kép. Dekor táblaképek. - otthon & lakás - dekoráció - fali és függő dekoráció - falra akasztható dekor - Meska.hu
1 db. Botanikai illusztráció, növényes falikép: bükkfa, diófa. Konyhai dekoráció, vintage kép. Dekor táblaképek. - otthon & lakás - dekoráció - fali és függő dekoráció - falra akasztható dekor - Meska.hu

1 db. Botanikai illusztráció, növényes falikép: bükkfa, diófa. Konyhai dekoráció, vintage kép. Dekor táblaképek.

Neked készül kb. 5 munkanap alatt
Fákat ábrázoló printek, vintage illusztrációk. Az eredeti, szkennelt képeket digitálisan "megtisztogattam", így modern és romantikus stílusú lakásokba egyaránt illenek. Az ár 1 db képre vonatkozik! Vásárláskor kérlek, válaszd ki, hogy melyik képet szeretnéd! Ha több képet vásárolsz, azokat külön-külön rakd a kosárba. Kétféle kivitelezésben kérheted az illusztrációkat: A. Kiváló minőségű, 200 grammos matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár kizárólag a printre vonatkozik, nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket. B. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). A termékfotón szereplő díszítő elemek nem tartoznak a termékhez. A nyomtatott képen természetesen nem lesz vízjel.
A termékek NORMÁL elkészítési ideje: - FIX minta esetén kb. 5 munkanap - EGYEDI (szerkesztést igénylő) termékeknél 6-9 munkanap + a kiszállítás további 1-2 nap (MPL futár házhoz vagy PostaPontra) Ha SÜRGŐS, akkor a rendelést előrevesszük és a termék 1-3 munkanap alatt elkészül. Ennek felára a termék(ek) - szállítási díj nélküli - árának 35%-a, de minimum 2.000 Ft. SÜRGŐSSÉGI RENDELÉS leadása előtt MINDENKÉPPEN ÉRDEKLŐDJ (belső üzenetben), hogy tudjuk e vállalni az elkészítést a kért határidőre.
Összetevők

papír


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
otthon & lakás, dekoráció, fali és függő dekoráció, falra akasztható dekor, növény, botanika, természet, tudomány, diófa, bükkfa

Színek

barna, fehér, zöld


Termékkód

4723368

A termékek NORMÁL elkészítési ideje:
- FIX minta esetén kb. 5 munkanap
- EGYEDI (szerkesztést igénylő) termékeknél 6-9 munkanap
+ a kiszállítás további 1-2 munkanap (MPL futár házhoz vagy PostaPontra)

Ha SÜRGŐS, akkor a rendelést előrevesszük és a termék 1-3 munkanap alatt elkészül. Ennek felára a termék(ek) - szállítási díj nélküli - árának 35%-a, de minimum 2.000 Ft.
SÜRGŐSSÉGI RENDELÉS leadása előtt MINDENKÉPPEN ÉRDEKLŐDJ (belső üzenetben), hogy tudjuk e vállalni az elkészítést a kért határidőre.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Hatvan)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előre fizetéssel
2 190 Ft 2 190 Ft
MPL PostaPont
1 590 Ft 1 590 Ft

1 db. Botanikai illusztráció, növényes falikép: bükkfa, diófa. Konyhai dekoráció, vintage kép. Dekor táblaképek.

Készítette

DigiDekor

DigiDekor

Egyedi ajándék és dekoráció

5 (255)

DigiDekor boltja  ›

Róla mondták

“Igényes és szép munka. Nagyon elégedett voltam a termékkel és a rendelés alatt zajló kommunikációval is. További sikereket kívánok! :-)”

Danduska

Egyedi rendeléseket is vállal

DigiDekor további termékei


Hasonló termékek