Karácsonyfa grafika - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi lakásdíszek - Meska.hu
Karácsonyfa grafika - karácsony - karácsonyi lakásdekoráció - karácsonyi lakásdíszek - Meska.hu
Készleten - azonnal szállítható
Karácsonyi ajándékos, karácsonyfa kép, fehér műanyag keretben. Méretek: A4-es print keret nélkül A4-es print nyers fa keretben 20x25 cm-es print fehér műanyag keretben A keret az ár alatt legördülő sávban választható ki. Az ár 1db képre vonatkozik, kerettel együtt. A képet hófehér, matt papírra nyomtatjuk. A megvásárolt képeken a vízjel nem látható. Egyedi rendelési igény esetén kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot mielőtt megrendelnéd a terméket. A print árnyalataiban eltérhet a monitoron látható színektől Gondosan csomagolva postázzuk a terméket, hogy ne sérüljön. A kész termékeken a vízjel nem látható! A képeken látható minden egyéb dekoráció (ilyen pl. a képkeret vagy a játékok, stb.) csak illusztráció, nem képezi a termék részét, tehát sem keretet, sem játékot vagy dekorációt nem küldünk, csak a képet!!:) SZERZŐI JOG: A terméken található grafika, valamint a hozzá tartozó képek szerzői jogvédelem alatt állnak és a szerzői jog ide vonatkozó részei védik. A termék megvásárlásával a grafika tulajdonjoga nem kerül át a vásárlóra, az továbbra is az alkotó tulajdonát képezi. Copyright StudioIN Budapest
Összetevők

művészpapír, tinta, poszterpapír


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
karácsony, karácsonyi lakásdekoráció, karácsonyi lakásdíszek, diótörő, karácsonyi, karácsony, kerettel, falikép, adventi

Színek

fehér, tarka


Termékkód

4840986

POSTAI LEVÉLFELADÁS (Elsőbbségi, AJÁNLOTT!!): 1.500,-Ft
POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT KÜLDEMÉNY (500 g-ig) 1.500,-Ft
MPL POSTAI CSOMAGFELADÁS (KISZÁLLÍTÁSSAL): 2.190,-Ft
MPL POSTAI CSOMAGFELADSÉS (1 NAPOS KISZÁLLÍTÁSSAL): 2.400,-Ft

FIGYELEM!
A FOXPOST automatából át nem vett csomag visszaküldésre kerül hozzánk, amelynek 1.500,-Ft-os költsége van! Amennyiben nem veszed át a csomagot és ismét el kell küldenünk, az ismételt Foxpost csomagfeladás ára 2.490,-Ft!

A 'POSTÁN MARADÓ" KÜLDEMÉNYEKRŐL A MAGYAR POSTA NEM KÜLD KÜLÖN ÉRTESÍTÉST! Feladás után mi küldünk email-t a ragszámot megjelölve, amely alapján a megadott postán át lehet venni a küldeményt. Magyar Posta "postán maradó" szolgáltatása számunkra eddig biztonságosnak bizonyult.
Az A4-es lap méretet meghaladó küldeményeket a drága csomag kiszállítás helyett postai ajánlott küldemény árában tudjuk ebben a formában elküldeni részedre (FIGYELEM! IDE TARTOZIK A BÖGRE IS, mert a magassága meghaladja a 2cm-t!)
A csomagod holléte felől neked kell érdeklődnöd a Postán, ahol a beérkezéstől számítva még 10 napig őrzik azt, ezután visszaküldik hozzánk.

Csomagfeladás alapára GLS FUTÁRRAL: 2.785-Ft-tól. A csomagfeladási ár súlytól és mérettől függően változhat.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előre fizetéssel
875 Ft 875 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel
2 785 Ft 2 785 Ft
MPL házhoz szállítás - 1 munkanapos
2 400 Ft 2 400 Ft

Készítette

Studioin

Studioin

Névre szóló ajándéktárgyak, grafikák, képeslapok.

5 (1438)

Studioin boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörű, igényes, minőségi termékek. Fantasztikusan figyelmes eladó. Köszönöm szépen a szuper ajándékokat!!!! Annyira guszta volt a boríték és a cimke, hogy napokig nem nyitottam ki, csak gyönyörködtem, aztán jött a sok kis kedves meglepi, ami benne lapult. KÖSZÖNÖM! ”

tozser

Kérésed rögzítettük. Értesítést küldünk amint a bolt termékei újra megvásárolhatóak.

2023. 12. 15-ig szabadságon lévő bolt

Studioin termékeit ezt követően tudod megvásárolni.

Értesítést kérek, ha a termék ismét elérhető

Studioin további termékei

Hasonló termékek

Neked ajánljuk.