PEONY ültetőkártya - esküvő - meghívó & kártya - ültetési rend - Meska.hu
PEONY ültetőkártya - esküvő - meghívó & kártya - ültetési rend - Meska.hu

PEONY ültetőkártya

Neked készül kb. 12 munkanap alatt
PEONY ÜLTETŐKÁRTYA TERVEZÉSI DÍJ NINCS 90x50 mm méretű egy oldalon nyomtatott esküvői ültetőkártya, mely grafikájával kérhetsz más kiegészítőket is. Kérheted sima és hajtott kivitelben is. Felmerülő kérdéseiddel, kérlek üzenetben keress, segítek :) TERMÉKLEÍRÁS: Alapanyag: prémium minőségű kreatív papír Méret: 90x100 mm(összehajtva 90x50 mm) Nyomtatás: 1 oldal Kiegészítő: nem tartalmaz az ár Minimum rendelés: 35 db Kivitelezési idő: ~ 7-10 munkanap a véglegesítéstől számítva ----------------------------------------------------------------------------- 1. Az ár a képen látható grafikára és betűtípusra vonatkozik, ha módosítani szeretnél, kérlek jelezd előre. 2. Rendelés leadás után emailben történik a kommunikáció. 3. Az ár a látványterv elkészülte után 2 körös módosítást tartalmaz (elírások javítása), mely szintén e-mailes üzenetváltásban történik. Kérlek, hogy a gördülékeny és gyors kivitelezés miatt mindig alaposan olvasd és nézd át a tervet. 4. A látványterv végleges jóváhagyása után, kizárólag banki átutalás után kezdődik meg a gyártás, átlagosan 7-10 munkanappal kell számolnod a kivitelezést tekintve + választott szállítás ideje. 5. Egyedi kivitelezésre, a képen látható tervtől eltérő módosított grafikára van lehetőség, előzetes egyeztetés után. ----------------------------------------------------------------------------- RENDELÉS: 1. Tedd a kosárba a terméket a vásárolni kívánt mennyiségben. Kérlek, vedd figyelembe a minimum rendelhető mennyiséget. 2. A vásárlás után a megadott e-mail címre várom a begépelt névsort. 3. 2-4 napon belül e-mailben megkapod a látványtervet az általad küldött szöveggel (elírásokat módosítani 2x van lehetőséged). 4. Elírásokért felelősséget nem vállalunk! 5. A végleges jóváhagyás és az összeg beérkezte után kerül gyártásba a termék. ----------------------------------------------------------------------------- A Meska boltban megtalálható termékére mind igaz, hogy egyedi elképzelés alapján készülnek általam, részben digitalizálva, hiszen a grafika előkészítése számítógépen történik és nyomdagéppel kerül kivitelezésre, nyomdában. A termékek alapanyaga prémium minőségű kreatív matt, matt és texturált, gyöngyházfényű vagy kraft karton (bizonyos termékeknél újrahasznosított).
A megrendelést követően emailben történik a kommunikáció, és a látványterv véglegesítése. Kizárólag írásban jóváhagyott grafika kerül gyártásba!
Összetevők

kreatív papír, papír


Technika

papírművészet, fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
esküvő, meghívó & kártya, ültetési rend, esküvő, meghívó, asztalszám, watercolor, ültetőkártya, zöld, eukaliptusz

Színek

fehér, zöld


Termékkód

5011095

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Debrecen)
0 Ft 0 Ft
Átvételi pont Debrecenben
0 Ft 0 Ft
GLS házig
2 390 Ft 2 390 Ft
GLS csomagpontra
2 090 Ft 2 090 Ft

PEONY ültetőkártya

Készítette

rosecard

rosecard

#alittleattention #specialoccasion

4.5 (216)

rosecard boltja  ›

Róla mondták

“A férjemmel együtt választottuk ki a meghívót, és annyira beleszerettünk a stílusba, hogy később a dekorációnkat is ehhez alakítottuk és a kiegészítőket mind Rosecardtól rendeltük. :) Az eladó gyorsan dolgozott, és folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, hogy pont olyan termékeket készítsen, amilyeneket megálmodtunk a Nagy Napra. A csomagok is hamar, épségben megérkeztek. A kedvenceim a meghívón kívül még a háromszögletű, álló menülapok és az ültetésrend voltak. Praktikus, letisztult és gyönyörű elemei voltak a dekorációnak! Hálásan köszönet! ”

Numeness

Egyedi rendeléseket is vállal

rosecard további termékei


Hasonló termékek

Neked ajánljuk.