patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu
patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu
patchwork babatakaró - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu
Ez a termék megrendelésre készült.Mérete:100x100 cm Mosógépben mosható 30C,vliessel bélelve és puha thermo anyaggal hátlapozva,így le lehet teríteni a földre ,hogy a baba ezen a takarón tudjon játszani hempergőzni. Készült a saját anyagából egy kis játék kocka ,amivel a kicsi el tud bíbelődni a rávarrt színes szalagok miatt. Ha szeretnél egy ilyet ,vagy van saját elképzelésed szívesen elkészítem.
Összetevők

vlies, szövet, thermo

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

patchwork, foltvarrás, varrás

Jellemző
otthon & életmód, lakástextil, pathwork

Színek

csíkos, mintás, tarka

Termékkód

3919532

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény utánvéttel
1 300 Ft 1 300 Ft

Készítette

Róla mondták

“Minden szempontból tökéletesen elégedett vagyok. Csak ajánlani és dicsérni tudom a Készítőt és mégegyszer nagyon szépen köszönöm. ”

Orsolya749306

Egyedi rendeléseket is vállal

Banyamanufaktura további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek