Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu
Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu
Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu
Az én okoskönyvem 2.- készségfejlesztő, kreatív gyakorlókönyv - játék & sport - textilkönyv & babakönyv - Meska.hu
Saját, egyedi tervezésű minta alapján készült játék, mely fejleszti a gyerekek kézügyességét, gondolkodását, figyelmét, kreativitását, finommotorikáját,problémamegoldó készségét ,valamint a szem-kéz koordinációját. A könyv készítése során az anyagok és színek kavalkádja valósul meg azáltal, hogy különféle felületű anyagokat (filc, szövetek, pamut, bőr, velúr) és változatos mintázatokat (kockás, pöttyös, csíkos, mintás) használtam fel a tapintás és az érzetek fejlesztése érdekében. A könyv mérete: kb.20cm*20cm Oldalak száma:10 oldal A könyv tartalma: A könyv borítóján a kis Tulajdonos neve és egy színes, mosolygós pillangó látható, legombolható kétoldalú - egyik oldalán pöttyös illetve kockás, másik oldalán pedig egyszínű - szárnyakkal. 1. dupla oldalon: Cipzáras katica pöttyökkel: a katica hátára fel/le patentolhatók a pöttyei, a pöttyök a katica cipzáras testébe rejthetők. A lábacskái mozgathatók. A katica mellet van egy ?birizgálható? fűcsomó és egy legombolható virág. Panda maci a cipőben: a panda maci bőrből készült fülei mozgathatók (nem rögzítettek), szemei gyöngyök, a lufik legombolhatóak. A cipőfűzés ?művészetét? gyakorolhatják a cipővel a gyerekek. 2. dupla oldal: Malom tábla- 9-9db patentos tulipán játékfigurával. Tulipán formájú tépőzáras tárolók a figuráknak. A levelek legombolhatóak és két oldalúak (egyik oldalukon egyszínű zöld, másikon pöttyös anyagból készültek). 3. dupla oldal: Amőba játék napocska és holdacska figurákkal. Tépőzárral záródó, napocskával és holdacskával díszített tároló a figuráknak. 4. dupla oldal: Öltöztethető kislány: ez a huncut, copfos kislány nagyon szeret öltözködni. Cipzárral nyitható, szivecskés ruhásszekrénye különféle anyagú és mintázatú ruhákat rejt (hálóing, blúz, szoknya, nyári ruha...). 5. dupla oldal: Interaktív konyha főzőcskés felszerelésekkel és finomságokkal Az egyik oldalon egy konyhai asztal látható felakasztható illetve letépőzárazható konyhai felszerelésekkel és alapanyagokkal (fakanál, nyújtófa, sütőlapát, mérőpohár) A keverőtál fölül nyitott, így bele tehetők a sütési alapanyagok (tojások, liszt) A másik oldalon egy gáztűzhely van, amelynek gázlapja tépőzáras, így rátépőzárazható a lábas, a teafőző. A sütő lenyitható, a benne lévő két szintre szintén rátépőzárazhatók az ételek (sült csirke comb, pite, muffin, kifli, kenyér, torta). A konyharuha szintén tépőzáras.
Összetevők

filc, pamut, szövet, velúr, gomb, gyöngy, cipzár, zsinór, patent, tépőzár

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 21 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

mindenmás

Jellemző
játék & sport, textilkönyv & babakönyv, okoskönyv, babakonyha, öltöztetős, malom, amőba, katica

Színek

tarka

Termékkód

4729611

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Szeged)
0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat (GLS) előre fizetéssel
2 450 Ft 2 450 Ft
MPL posta házhoz szállítás előre fizetéssel
2 990 Ft 2 990 Ft

Készítette

Jam81

Jam81

Szín-tiszta kreativitás! ;)

5 (1373)

Jam81 boltja  ›

Róla mondták

“Csodaszép baba, a kislányom nagyon boldog vele! <3 Kedves, segítőkész eladó, teljes mértékben elégedett voltam. Köszönöm. ”

adalgisa

Egyedi rendeléseket is vállal

Jam81 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek