Akciós! Nosztalgia - diófa tortatál - sütis kínálótál -  - Meska.hu Akciós! Nosztalgia - diófa tortatál - sütis kínálótál -  - Meska.hu
Akciós! Nosztalgia - diófa tortatál - sütis kínálótál -  - Meska.hu Akciós! Nosztalgia - diófa tortatál - sütis kínálótál -  - Meska.hu
Akciós! Nosztalgia - diófa tortatál - sütis kínálótál -  - Meska.hu
Akciós! Nosztalgia - diófa tortatál - sütis kínálótál -  - Meska.hu
6000 helyet 4500-ért vihető, utolsó darab! Igazi nosztalgikus hangulatú diószínre pácolt, lakkozott darab valódi bükkfából! Ha igazán rusztikus darabot szeretnél kérheted csupán olajos páccal is, akkor nem lesz fényes, mint a lakkos változat! Egyedi darabok, ÉN terveztem és kizárólag ez ÉN részemre gyártja egy mesterember, tehát ilyet üzletben nem kapni. 100 %-ban magyar fából készült, magyar kézműves munka. Mérete: 10-12 cm magas, 24 cm széles a tartó része. Személyesen Zuglóban tudom átadni, egyéb esetben postázom. Köszönöm, hogy benéztél, gyere máskor is.
Összetevők

bükkfa, dió pác, akril lakk, olajos pác

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

festett tárgyak, famegmunkálás

Jellemző
esküvő, bézs, vintage, kézműves, nosztalgia, retro

Színek

barna, bronz, fekete

Termékkód

2456802

Csomagküldés kizárólag kisebb tárgyak (tortatál, szobainas, létra, koszorú stb.) részére GLS futárral 2-3 napos határidővel háztól házig szállítással előreutalással..

Kandalló és egyéb nagy méretű bútor szállítása ezekre nem vonatkozik, azokat kizárólag személyesen lehet átvenni!

Minden csomag házhoz szállítással 3170 Ft. (A szobainas túlméretes termék az MPL-nél, ezért drágább a feladás, mint a GLS futárnál!)

Max. 60 cm-es termékméretig Foxpost automatát is választhatsz (koszorúk és tortatálak, kínálók, a többi termék sajnos nem fér az automatába!)

Utánvéttel nem áll módomban postázni semmilyen esetben sem!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XIV. kerület)
0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel
890 Ft 890 Ft

Készítette

bluer

bluer

Vidéki stílus - modern városlakóknak

5 (432)

bluer boltja  ›