Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu
Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu
Rózsaszínes-lilás pici üvegékszer szett -  - Meska.hu
Lila és rózsaszín üvegből készítettem ezt a pici de nagyon dekoratív szettet. Diszkrétebb ékszerek kedvelőinek ajánlom. A medált rózsaszín bőrszálra fűztem fel de egy ezüst láncon is nagyon jól mutat. Egyszínű rózsaszín fülbevaló tartozik a szetthez, melynek fém részei antiallergének. Medál mérete:2.6x1.3 cm Fülbevaló mérete:0.8x0.8 cm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A boltomban szülinapi akció volt, melyet meghosszabbítottam Mikulásig tehát dec 5-ig.:) 4000ft feletti vásárlásnál egy pár fülbevalót adok ajándékba.A szín választható, belső üzenetben megbeszéljük. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A postaköltség 350 ft.
Összetevők

üveg, fém, bőr

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

ékszerkészítés, üvegművészet

Jellemző
üveg, ritakata, csíkos, rózsaszín, lila, karácsony

Színek

lila, lila, rózsaszín

Termékkód

756157

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
500 Ft 500 Ft

Készítette

Róla mondták

“Ismét csodaszép termékeket kaptam! Igényes csomagolás, csodás termék és még ajándék is! Köszönöm!”

muzlyke muzlyke

Egyedi rendeléseket is vállal

ritakata további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek