Végre méltó díszbe öltöztetheted egykaros vas zászlórúdtartódat. Használhatod lámpa elé falikarnak is, esetleg fáklyatartónak. Ősmag...

iparművész termék, készítette: nemestimea
anyaga: samottos vörösagyag
technika: kerámia

Zászlórúdtartó falikar


   
   

Zászlórúdtartó falikar leírása

Végre méltó díszbe öltöztetheted egykaros vas zászlórúdtartódat. Használhatod lámpa elé falikarnak is, esetleg fáklyatartónak.

Ősmagyar palmettamotívum 45 fokos szögben kiáll a fal síkjából. Fagyálló, samottos vörösagyagból, mázzal díszítve. Ez a darab nincsen átlyukasztva, tehát ragasztani kell állandó helyére. Formába préselt lapból hajlítottam meg. A rusztikus hangulatú sötétebb foltokat egy speciális ún. gödörégetéssel patinázta bele a tűz.

Rendelhető más színezéssel, átlyukasztással is.
Méretei: 20.5cm magas, 18 cm széles, 13 cm mély.

Zászlórúdtartó falikar jellemzői

iparművész termék, készítette: nemestimea
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
1146798

feltöltve
2012. július 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Zászlórúdtartó falikar szállítása

A alkotásaimért megelégedettségi garanciát vállalok. Ha mégsem tetszik, meggondolnád magadat -ilyen nem volt még- visszaküldés után visszafizetem az árát. A postaköltség a vevőt terheli. Az utcatáblák fagyállóságára örökös garanciát vállalok. Ha nem törékeny kezeléssel kéred a postázást, szállítás közbeni sérülésekért sajnos nem tudok felelősséget vállalni.Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postán maradó, MOL, Coop, postapont 1 435 Ft 1 435 Ft
Mpl házhoz 1 860 Ft 1 860 Ft
MPL csomagautomata 890 Ft 890 Ft
Házhoz törékeny kezeléssel 3 225 Ft 3 225 Ft

Zászlórúdtartó falikar alkotója: nemestimea

nemestimea
Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Nemes Tímea Izabella keramikus iparművész vagyok.

Imádom a természetet, a flóra és fauna izgalmakkal és szépséggel teli világát. A mikroorganizmusoktól kezdve a bogarakon és tengeri herkentyűkön keresztül bármilyen lény csodálatot és tiszteletet ébreszt bennem. Fő ihletőm a természet és ami benne rejtőzik. Agyagból alkotni olyan, mintha kicsit én is részt vennék a teremtés folyamatában. Élettel a befogadó tölti fel lényeimet.

Személyesen leginkább Budakalászon tudom átadni a kerámiákat.

A terméket előre utalás után postázom. A postaköltséget a postai díjszabás szerint számítom,amely több termék vásárlása esetén súly alapján változhat. A megadott postaköltség tájékoztató jellegű, pontos összeget több tárgy esetén a rendelés illetve érdeklődés után tudok mondani.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek