Nagy öröm az alkotó számára, mikor ilyen hatalmas érdeklődést kap egy munkája, mint ez a cicás medál is.
A kedves érdeklődők számára pedig az, hogy ismét készítek ilyen cicás medált, de csak rendelésre!
A nagy sikerre és a sok megkeresésekre való tekintettel most ismét készítettem ebből a különleges cica medálból egy darabot!
Ez a cica, macska medál abban különbözik az előzőtől, hogy masszívabb, vastagabb anyagból készítettem, valamint a szemeibe akvamarin köveket foglaltam.
Ha valaki más színű kővel szeretné, akkor azt is lehet, például zöldet, csak jelezni kell előre!
Az, hogy a medál egyedi, azt jelenti, hogy teljes mértékben saját tervezésű és készítésű. Nincs róla minta, tehát nem lehet sokszorosítani, ez a medál is az elejétől a végéig aprólékosan lett felépítve, elkészítve, nem sablon, vagy sokszorosító minta alapján.
Aszimmetrikus formája egy macskát ábrázol. Szemébe két nagyon szép világoskék, akvamarin színű kő van foglalva, szinte szikrázik, mint a macska szeme.
Minden munkafázisa kézzel készült. A tekervényes farok rész, a díszes hátrész, a csepp,a rombusz alakú motívumok precíz kézimunka és forrasztás eredményeként születettek meg.
A medál belső fele antikolva van, hogy jobban kiemelje a körvonalakat.
Kissé szecessziós, kissé Tim Burton-os lett.
A medálhoz tartozó lánc csak dekoráció. Az ár a medálra vonatkozik, de természetesen láncot is tudok hozzá küldeni.
A munkám között megtalálható a medál kövek nélkül is, amikor nincs a cica szemében kő, természetesen egy kicsit kedvezményesebb áron.
A medál nagy. 4,5 cm hosszú és 3 cm széles.
Bízom benne, hogy rátalál valakire, aki kedveli az egyedi különleges, modern, de mégis rusztikus ékszereket.
Köszönöm, hogy benézett hozzám!
Fehér Péter ékszerész ( égszerész )
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
|
1 200 Ft |
1 200 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel díszcsomagolásban
|
1 800 Ft |
1 800 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel