Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu
Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu
Shower bag, tusoló táska, strandtáska,fitness táska -  - Meska.hu
Vízlepergető hálós anyagból készült .Felakasztható ,zuhanyzáshoz tudod magaddal vinni,minden elfér benne amit a tusolóban használsz. Biztos Te is voltál már úgy vele,hogy idegen zuhanyzókban nincs hová letenni még a tusfürdődet sem. Felakaszthatod fürdés közben, mert átfolyik rajta a víz és vízálló. De tárolhatod benne a törölköződet is amíg zuhanyzol. Strandolás után, fitness után, utazáskor nagy segítségedre lesz. El tudom készíteni fekete színben is.
Összetevők

háló, heveder

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 7 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
srand, strandtáska, vízálló, nyár, beach, fitness, fürdőszoba, törölköző

Színek

fehér, fekete

Termékkód

2530720

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
525 Ft 725 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
615 Ft 850 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyönyörűen kivitelezett, jó minőségű, egyéni ízlésre szabott, mesés táskát kaptam. Csak ajánlani tudom!”

Zsuu89

Rejja további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek