FENG SHUI ablakdísz, üvegmatrica, KERTI TÓ

FENG SHUI ABLAKDÍSZ, ÜVEGMATRICA, KERTI TÓ A hal a bőség, gazdagság szimbóluma. A Feng Shui szerint nagyon kedvező, ha halakkal teli...

kézműves termék, készítette: Atlantisz
rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.

anyaga: üvegmatrica festék, fólia
technika: festett tárgyak, festészet

FENG SHUI ablakdísz, üvegmatrica, KERTI TÓ


   
   

FENG SHUI ablakdísz, üvegmatrica, KERTI TÓ leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


FENG SHUI ABLAKDÍSZ, ÜVEGMATRICA,
KERTI TÓ

A hal a bőség, gazdagság szimbóluma. A Feng Shui szerint nagyon kedvező, ha halakkal teli tavacskát telepítünk kertünkbe. Ha erre nincs lehetőség, akkor segít ez az ablakkép. Elsősorban a gazdagság-siker bagua területére ajánlott. Segít beindítani anyagi dolgaink fellendülését.

A FENG SHUI ABLAKDÍSZEKRŐL
Az ablakdíszeket mi készítjük üvegmatrica festékkel. A készítés során belekérjük azokat a segítő energiákat, amire a majdani tulajdonosának szüksége van.

Otthonunkba kitett Feng Shui ablakdísz hatékony segítség azon a bágua területen, ahol gondjaink vannak. A Feng Shui szimbólumok segítenek bevonzani azokat az energiákat otthonunkba, amire szükségünk van.

A matricát természetesen más színben is meg lehet rendelni, egy hét alatt elkészül és postázásra kerül. A színeknek jelentősége van. Mindenkihez az a szín áll legközelebb, amire éppen szüksége van, nyugodtan hagyatkozzunk megérzéseinkre!

A matrica méretei:
Magassága: 16cm
Szélessége: 15cm

Ablakra, ajtóra, belső üvegfelületekre ajánljuk! Pára- és vízmentes helyre tegyük!

Ha egyedi problémája van, írjon nyugodtan, igyekszünk segíteni!

Postaköltség: 500,-Ft ajánlva, darabszámtól függetlenül.

A postaköltség 13.000,-Ft felett ingyenes, mi fizetjük!

FENG SHUI ablakdísz, üvegmatrica, KERTI TÓ jellemzői

kézműves termék, készítette: Atlantisz
rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyag/összetevőszínek

termékkód
3544636

feltöltve
2019. október 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

FENG SHUI ablakdísz, üvegmatrica, KERTI TÓ szállítása

Utánvétellel és közönséges levélként nem postázunk csak ajánlva! Rózsaszín postai csekket is elfogadunk, de csak lakcímre címezve!
Amint a pénz rákerül a számlánkra, 3 MUNKANAPON belül postázzuk a terméket.
Több termék vásárlása esetén is csak egy postaköltséget számítunk fel(amennyiben nem ékszerről van szó), mely az összsúlytól függően változik.
A postaköltség minden esetben a terméklapon fel van tüntetve.
* Az ékszerek postaköltsége ingyenes, mi álljuk!
* Az 7.000 forintot meghaladó BORÍTÉKOS KÜLDEMÉNYT csak értéklevélként postázzuk.
* 20.000 forint feletti vásárlás esetén (ha több termékről van szó) a postaköltséget teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
Reméljük, a későbbiekben is benéz hozzánk!
Szívélyes üdvözlettel:
ATLANTISZ

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 500 Ft

FENG SHUI ablakdísz, üvegmatrica, KERTI TÓ alkotója: Atlantisz

Atlantisz
Köszöntjük bemutatkozó oldalunkon! Örülünk, hogy termékeink felkeltették érdeklődését, és hálásan köszönjük, hogy benéz hozzánk!

Mit is jelent a jelmondatunk? Azt, hogy a természet kincseit forgalmazzuk, és természetes, valódi, minőségi értékeket kínálunk Önöknek. Csak olyan termékeket készítünk eladásra, amit mi magunk is megvennénk! Az általunk használt alapanyagokat, a drágaköveket, a festékeket, a natúr fehér gyertyákat megbízható helyről szerezzük be, és garanciát vállalunk a minőségükre!

Több, mint húsz éve foglalkozunk VALÓDI kövek, drágakövek, ásványok forgalmazásával, és az ezekből saját magunk által készített ékszerekkel. Az ékszerek egy része egyféle kőből készül, másik része egymással színben, és energiában harmonizáló kövekből vegyesen van fűzve. Közteseket csak minimális mértékben használunk, minél kevesebbet, a mi ékszereink szinte teljes egészében kövekből állnak, hogy gyógyító energiáik minél hatékonyabbak legyenek.

Másik arculatunk a természetgyógyászathoz, az ezotériához kötődik.

Beavatott atlantiszi angyalgyertyákat készítünk, a pecséteket kézzel véssük és festjük MEGFELELŐ SZERTARTÁS keretében. Szívünk-lelkünk benne van, minőségére természetesen garanciát vállalunk. A termékeink között megtalálhatók összesítve, ahol ABC rendben az összes angyal és illetékesség szerepel, és gyertyánként külön-külön is.

Az üvegmatricákat mi készítjük saját kezűleg, egyedi színekkel is megrendelhetők. A terméklapokon megtalálható, hogy az angyaloknak, a mandaláknak és a különböző szimbólumoknak mi a funkciójuk.
Igyekszünk minél részletesebb tájékoztatást adni az eladó termékkel kapcsolatban, ha bármi kérdése van, írjon nyugodtan!

ÁRUKÉSZLETÜNK FOLYAMATOSAN BŐVÜL, ÉS SZÍNVONALUNKAT MEGTARTVA IGYEKSZÜNK TOVÁBBRA IS MINŐSÉGI TERMÉKEKET KÍNÁLNI MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNKNAK!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: